2777
2789
عنوان

مادرشوهرم جدیداکلی خوراکی میفرسته دیدم چندبسته گوشت فرستاده😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 24 پست
چرا ما عروسا فقط میخوایم بگیم مادر شوهر بده ،ی مادر خون دل میخوره تا پسرش بزرگ کنه بعد میخواد عروسش ...

این برامن سنگ تموم گذاشت

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما رو یادمه چند وقت یک بار تاپیک های جنجالی و عجیب میزنی 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

خواهرشوهرت چه سادست که با مادرش اینطوری ولی اون باهات خوبه

چراساده باشه همه پشت منن چون میشناسنش

شما رو یادمه چند وقت یک بار تاپیک های جنجالی و عجیب میزنی

چه بامزه ای شما واردکننده نمک گوسانی فک کنم

چه بامزه ای شما واردکننده نمک گوسانی فک کنم

گوسان نه و چوسان .

چیز بدی نگفتم که بهتون بر خورد 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

اسی درکت میکنم خودم الان تو این مرحله ام گلم

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف