2777
2789
عنوان

اونایی ک تو اردبیل درس خوندن بیان

1374 بازدید | 25 پست

بچه ها من محقق اردبیلی قبول شدم میگن خوابگاهش داخل دانشگاه است درسته؟بعد کلا خوابگاهش چجوریه؟ممنون میشم راهنمایی کنید♡

من خوندم دانشگاه خوبیه ولی خوابگاه هاش ظرفیتش کمتر از تعداد دانشجوعه

اره داخل دانشگاه هست ولی همیشه یه نفر از توی هر اتاق بدون تخته که زمین می‌خوابه 

سعی کن خوابگاه های بیرون از دانشگاه بمونی که خلوت و تمیز تره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خوندم دانشگاه خوبیه ولی خوابگاه هاش ظرفیتش کمتر از تعداد دانشجوعهاره داخل دانشگاه هست ولی همیشه ی ...

واقعا؟  بعد اگه بری موقع ثبت نام بپرسی ک من حتما اتاقی میخوام ک تخت داشته باشه قبول میکنن؟یا همینجوری خوابگاه ثبت نام میکنی بعد میری میبینی تخت نداره؟کدوم خوابگاه هم هم خلوت تره هم به دانشگاه نزدیک تر

ببخشید عزیزم خیلی سوال پرسیدم 🥲❤

واقعا؟ بعد اگه بری موقع ثبت نام بپرسی ک من حتما اتاقی میخوام ک تخت داشته باشه قبول میکنن؟یا همینجور ...

خواهش میکنم من یه ترم خوندم انتقالی گرفتم شهر خودم ولی خیلی خیلی اذیت شدم 

اولش میدنت بیرون چون خوابگاه داخل اولویت با ترم بالایی هاست و سهمیه های پدرسوخته 

منم دادن بیرون توی بسیج بود تخت داشت آشپزخانه و حموم دستشویی تمیز و کلا محیط آروم فقط مشکلم رفت آمد بود که اونم یبار صبح یبار عصر اتوبوس رایگان دانشگاه میومد میبرد ولی بین روز میخواستی بری یا بیای باید خودت بری با اتوبوس 

من بسیج بودم 

قربوت برم مرسی❤😍فقط مشکلم خوابگاهه اونم موندم داخب دانشگاه بهتره یا بیرونش

اونو اطلاع ندارم عزیزم 

من اردبیلم خیلی خوش اومدی به شهرمون🤗

انشالله پر از خاطرات شیرین باشه برات

در خواست دوستی میدیم هر جا به مشکلی خوردی سوالی داشتی راحت باش خوشحال میشم بتونم کمکی به مهمون عزیزمون بکنم😍

خواهش میکنم من یه ترم خوندم انتقالی گرفتم شهر خودم ولی خیلی خیلی اذیت شدم اولش میدنت بیرون چون خوابگ ...

مرسی عزیزم ♡♡♡♡ اها پس دل بخواهی نیست ک خودت خواگاهت رو انتخاب کنی😅بعد اون مسیری ک با اتوبوس میرفتی زیاد بود؟تو زمستون سختت نمیشد ؟کلا با دانشگاه چند ساعت فاصله داشت بعد واسه خوابگاه ساعت ورود خروجم تعیین میکنن کلا قوانین چجوریه 🙁🙁🙁

اونو اطلاع ندارم عزیزم من اردبیلم خیلی خوش اومدی به شهرمون🤗انشالله پر از خاطرات شیرین باشه براتدر خ ...

فدات شم عزیزم❤ما خودمون اصالتا خلخالیم😁داداشم دو سال از دانشگاهش مونده اونجاست ولی حتما عزیزم چقدر خوبه ک آنقدر مهمان نواز و خاکی هستید❤❤❤💋

مرسی عزیزم ♡♡♡♡ اها پس دل بخواهی نیست ک خودت خواگاهت رو انتخاب کنی😅بعد اون مسیری ک با اتوبوس میرفتی ...

چند ساعت فاصله نداشت نهایت یه ربع 

دقیق یادم نیست من سال ۹۴ دانشجوی اونجا بودم الان حتما شرایط خیلی تغییر کرده 

اره یه ساعت خاصی دارن که نباید دیر کنی والا با اولیا تماس میگیرن من بعدش اومدم دانشگاه تبریز درسته اساتید اینا خیلی بهتر بود تبریز ولی غذاهای اردبیل خیلی بهتر از تبریز بود کلا دانشگاه بدی نیست 

چی قبول شدین

بزار من بیام خوایگاهتون قول میدم سروصدا نکنم

آزاد قبول شدم لهنتی

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃
چند ساعت فاصله نداشت نهایت یه ربع دقیق یادم نیست من سال ۹۴ دانشجوی اونجا بودم الان حتما شرایط خیلی ت ...

حقوق قبول شدم شما چی میخوندی؟ ی ربع چیز خاصی نیست من بیشتر میخواستم بدونم کدوم خوابگاه بهتره همونو انتخاب کنم الان فهمیدم از صحبتات ک دست من نیست 🤦‍♀️😂

من ازادو اصلا نزدم قبول نمیشدم اینم بدبخت میشدم😑😂😂چی قبول شدی؟

میکروبیولووژی

حماقت محض ام اونجا بود ک سولق رو الکی انتخاب کردم

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃