2777
2789

واقعا چرا نمیدونم 

حیلی ازش خوشم میاد 

کاملا رد دادم میدونم 

ی فیلم دیدم ازش،خیلی قشنگ بود بدجور ازش خوشم اومد البته اونجا جوان بود

کسایی ک نمیدونن بگم همون سرهنگ تو تا ثریا😶😶😶

تایم انلاین بودن بنده ۱۱_۱۲صبح و شب

فیلم علی و نینو رو هم  ببین ازش

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۲۰ سالمه دانشجو معلمم از ۱۴سالگی از امیر مقاره خوشم میاد 😂 🧡 از نام کاربریم معلومه

ولش کن اون عملی من وقتی فهمیدم فکش رو عمل کرده دیگ بدم اومد باز رهام بهتره 

تایم انلاین بودن بنده ۱۱_۱۲صبح و شب
ک فراموش کنه 😂😂

نه نقش کوتاهی داره ولی خوبه😂

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
ولش کن اون عملی من وقتی فهمیدم فکش رو عمل کرده دیگ بدم اومد باز رهام بهتره

هر کسی نظری دارد ب نظر هم احترام بزاریم من رو امیر کراشم رهام جای برادری ، از نزدیک خیلی خوبن و مهربونن خیلی ب طرفدارانشون اهمیت میدن