2777
2789

چند وقته باردارید؟خیلی دیر میگذره؟و اگه دوست داشتید بگید بعد چندوقت اقدام باردار شدید

حوصله م خیلی سررفته

خیلی فرقه بین کسی که نوک قله به دنیا اومده باکسی که خودش کوه رو بالا رفته تا به 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که باردار نیستمم راه میدید؟😂 میخوام از حس بارداری بگید که چجوریه خوبه یا نه

اره عزیزم چرا که نه 🥰😅

من چندین ماهه تو اقدامم امروز هم پریود شدم دعام کنید❤تنبلی تخمدان دارم

هنوز زوده عزیزم نگران نباش ان شاءالله هروقت خدا صلاح بدونه بسلامتی باردار میشی

سلام سیزده هفته و چهار روز، بعد از نه ماه

سلام مبارکه عزیزم منم بعد پنج سال الان ۶یا۷هفته ست باردارم 

حالت تهوع داری؟

سلام مبارکه عزیزم منم بعد پنج سال الان ۶یا۷هفته ست باردارم حالت تهوع داری؟

بسلامتی مبارکتون  من بارداری دومم تا الان ک دیگه رفتم چهارماه فقط دوبار تهوع داشتم

..................................  ....................................... 
بسلامتی مبارکتون من بارداری دومم تا الان ک دیگه رفتم چهارماه فقط دوبار تهوع داشتم

مرسی عزیزم 😍

من خیلی شدید حالت تهوع دارم هیچییی نمیتونم بخورم

۵ ساله منتظرم دعا کن فردا تستم مثبت بشه

چشم عزیزدلم خدا خودش دلتو شاد کنه🤲🤲

دو سه روز دیگه میرم پونزده هفته دوست دارم برم چکش کنم قلبش رشدش خوبه

ان شاءالله که عالیه عزیزم دعاکن قلب نی نی منم تشکیل شده باشه

ان شاالله خدا جوجه رو برات حفظ کن۶

مرسی عزیزم الهی آمین 🥹از خدا میخوام همونجوری که بعد پنج سال به من معجزه شو نشون داد به توهم نشون بده