2777
2789
عنوان

میکروبیولوژی آزاد قبول شدم

425 بازدید | 17 پست

توروخدا بگین چجور رشته ایه خوبه برم؟ هزینه ها ازاد کسی میدونه چجوریه

بگفتا دل ز مهرش کی کنی پاک   بگفتا آنگه ک باشم خفتع در خاک ❤👫🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید عزیزم میشه نمونه کارنامتو بزاری اطلاعاتتم خط بزن میخوام ببینم سهمیه رو میزنه یا نه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
میکرو پارسال ۶ تومن بود ترم اولش ترم های بالاتر بیشتر میشه و سالانه فک‌کنم ۲۰ درصد گرون تر میشه شهری ...

چقدر زیاد. همه جا هزینه هاش یجوره؟ من خوزستانم 

سهمیه چی؟

منطقه ۱ ۲ ۳ یا پنج و بیست وپنج درصد 

میخوام ببینم تو کارنامه آزاد چیزی در این مورد هست

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

من تجربی نیستم

همخوابگاهیم میکروبیولوژی میخوند اینقد باحال درباره رشته‌ش حرف میزد مثلا یه روز هرکی درباره رشتش یه چیزی میگف اون گفت من میتونم یه ویروس بسازم دنیارو نابود کنم😂 بعد انقد پرانرژی بود هرجلسه از کلاساش برمیگشت میگف امروز زیرمیکروسکوپ من همه میکروبارو شناختم و کلا واقعا با رشته‌ش حال میکرد خیلی حس خوبی ازش میگرفتم

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

چقدر زیاد. همه جا هزینه هاش یجوره؟ من خوزستانم

نه معمولن تهران بیشتره از شهرستانا

این هزینه ایی ک گفتم مال خرم آباد بود

پارسال ترم اول شهریه بین ۶ تا ۶۸۰۰ بود.

اگر بچه درس خونی و کنکور اولت بوده بخون

اگر نه همینو برو. 

میتونی درخواست تغییر رشته هم بدی اگر با سوابق تحصیلی رفتی 

برو علوم تربیتی یا حقوق بخون

🩵💙💙🩵
من تجربی نیستمهمخوابگاهیم میکروبیولوژی میخوند اینقد باحال درباره رشته‌ش حرف میزد مثلا یه روز هرکی در ...

چ جالب😂