2777
2789
عنوان

مراحل آخر جداییمه

358 بازدید | 19 پست

و چقدر سخت میگذره...

منی که هر روز میومدم نی‌ نی‌سایت چند هفته یه بار میام

همسرم ۷ سال زندگی کردم و هرجور کوتاه اومدم اما اون خانوادشو انتخاب کرد وآخرشم درخواست طلاق داد.

باعث شد همه چیمو از دست بدم. آرزو بچه دار شدن

آرزو زندگی داشتن. پولامو طلاهامو وسایلامو گرفت...

خیلی راحت منی که وفادارش بودم هرجوری پاش موندم گذاشت کنار الان راحت زندگیشو میکنه با مادرش دوستاش مسافرت و تفریح میره....

سوال هر روزمه چرا با من اینکارو کرد.

دیگه ن آرزویی دارم ن حس خوبی تنها مرگ بهم آرامش میده

درسته دیگه نمیخامش ولی بد بهم ضربه زد.

چیگار کنم منم بد بشم سنگ بشم بیاین به منم یاد بدین 

کاش جات بودک

خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو‌ مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا و‌بابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻‍❤️‍👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم‌ من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناشکری نکن من خیلی تو مصیبتم هر روز دارم میمیرم

یکبار مردن بهتر از مرگ هر روز هست

خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو‌ مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا و‌بابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻‍❤️‍👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم‌ من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁

میفهمم چی میگی...

این روزام میگذره، غم و غصه هات تموم میشه، همسرتم یه جایی جواب کاراشو پس میده، شک نکن.

یه روزایی برات پیش میاد که انقدر احساس خوشبختی میکنی که حتی، دیگ به گذشته فکرم نمیکنی.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

نمیشم دیگه آدم سالمی نمیشم

منم بعد خیانت شوهرم همچین فکری میکردم ولی ما آدما به همه چی زود عادت میکنیم

حالت خوب میشه صبور باش❤️

چند سالته

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊
هیچی تو دنیا منو خوشحال نمیکنه اعتماد رفتمو برنمیگردونه

منم این روزارو گذروندم قشنگم....

میگذره...خوب و بد،سخت و آسون، میگذره.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞