2777
2789
عنوان

دانشگاه ازاد

84 بازدید | 9 پست

دانشگاه ازاد رشته مهندسی کامپیوتر و حسابداری قبول شدم مامانم میگه مگه ازاد قبولی میخواد رشته خودم تجربی بوده همه فک و فامیل هم توقع دارن روزانه داروسازی و پرستاری قبول شده باشم هی زنگ میزنن سوال میکنن اعصابم خورده 

میشه برای خوب شدن حال دلم دعا کنی؟ 

آه چقدر بدم میاد از این فامیلا آخه بچه های خودتون چی شدن که شما از بچه مردم توقع دارید 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر بازار کار حسابداری عالیه 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

بدبختی اینجاس ه با مامان بزرگم اینا تو یه آپارتمان زندگی می‌کنیم نمیتونم از در برم بیرون نمیدونم چه ...

بگو آزاد آوردم مگه چیه دختر خیلی سخته آدم دندون دارو بیاره چند درصد مگه همچین رتبه ای میارن 

دختر این فامیلمون شیمی محض قبول شده دانشگاه اصفهان بعد از ظهر داره استوری میزاره که نتایج زحماتتو دی ...

حالا انگار شیمی چیه  ولش بابا خال زنکا

ولی امان از مامان باباها حالا مامان بابای من چیزی نگفتم ولی شرمنده بابام شدم الان داشتم باهاش حرف میزدم طفلک چقدر دوست داشت معلم بشم ولی مصاحبه به بهونه حجاب ردم کردن در حالی که مشکلی نداره حجابم هیییی