2777
2789
عنوان

این نی نی سایت جای کنکوریا و بچه‌هاس انگار

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 77 پست
کلا یه سایت جدا بزنن زیرمجموعه همین نی نی سایت اونجا حرفاشونو بزنن

قبلا تالار بود تو نی نی سایت.

ولی خب دیگه همه چی در هم شد

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

چیکارشون دارید بنده های خدارو،یه سایته همه دور هم جمعیم دیگه

بهتر ازون تاپیکاییه که بچه های کم سن نگران حامله شدن و ازدست دادن بکارتشونن🫤

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان،۲۱ تبلیغ در یک صفحه از تاپیک شما.خب باید بازدید بااالاااا باشه ک تبلیغات دیده بشن،واسه همینه مد ...

واقعا دیگه تبلیغا هم از حد گذرونده شدن هی رد میکنی هی میاد رو صفحه

فدااامدااا شام دلمه برگ مو جات خالی 😋😊 میگم دیگه هوا سرد شده بازار دمپاییم دیگه کساده 🤣🤣😁

عاخ عاخ چه دلم خاست دلمه ها مامانم خیلی خوشمزس بگم درست کنه بزارم فریزر😂دمپایی گرما سرما نداره خانووم

@ملوس_جاده_چالوس  

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

الان،۲۱ تبلیغ در یک صفحه از تاپیک شما.خب باید بازدید بااالاااا باشه ک تبلیغات دیده بشن،واسه همینه مد ...

سلام

آموزش حذف تبلیغ:

🟪 اگر گوشی تون سامسونگه با خود همون مرورگرش بیایین و برید توی مرورگر ⬅️ بزنین روی سه تا خط پایین صفحه ⬅️ بعد قسمت مسدودکننده تبلیغ چند تا مسدودکننده تبلیغ پیشنهاد داده یکی رو دانلود کنین مثلا

AdGuard Content Blocker خوبه.

⬜️🟥مرورگر  Yandex Browser

✅️ مسدودکننده AdGuard Content Blocker در ۲ تا مرورگر سامسونگ و Yandex کار می کنه. 

🟥 مرورگر اپرا رو نصب کنین بعد برید توی تنظیمات و مسدودکننده تبلیغ رو روشن کنین.

🔥💧🔥💧این تاپیک در مورد کسانی که از لپ تاپ و کامپیوتر استفاده می کنن:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11748147

🟥🟥🟥 این تاپیک در مورد مرورگر اپرا گفتن:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11756703

🟪🟪🟪 این تاپیک هم در مورد مرورگر خود گوشی سامسونگ و ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11766542

⭕️⭕️این مرورگرها رو تا این جا معرفی کردن.⭕️⭕️

⬇️

🟪 مرورگر خود سامسونگ ⬅️ بزنین روی ۳ تا خط پایین مرورگر ⬅️ مسدودکنندگان تبلیغ ⬅️ و نصب AdGuard Content Blocker از داخل خود مرورگر

⬜️🟥 Yandex Browser

🟥 مرورگر اپرا

🟦 مرورگر Brave

🟧 مرورگر گردو پلاس ❌️❌️❌️ ایرانیه توصیه نمیشه.

🟩 AdBlock browser 

🟨 مرورگر خود هوآوی

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

عاخ عاخ چه دلم خاست دلمه ها مامانم خیلی خوشمزس بگم درست کنه بزارم فریزر😂دمپایی گرما سرما نداره خانو ...

اوفف یاد دلمه افتادم جوون‌. لحاف تشک انداختید تو تاپیک من😂نوش جونتون

عاخ عاخ چه دلم خاست دلمه ها مامانم خیلی خوشمزس بگم درست کنه بزارم فریزر😂دمپایی گرما سرما نداره خانو ...

عه کاش بودی شام اینجا☺  داره داره انگشتاااااان یخ میزننددددد🤣🤣

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ

سلوم علیکمممم

قبول شدم‌دمپاییی😍😍😍

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃