یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم
این چیه نکنه بیماریه جدیدیه خواهرمم همینجوری نزدیک ی ماه درگیر بود
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
بیماریو نتونستن تشخیص بدن؟اگ ن احتمالن کمبود ویتامین کا باشه،مفتامیک اسید و ترانگزامیک اسیدو امتحان کردی؟
اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم
برو دکتر بگو برات ترانگزامیک بنویسه انجوری ع کمخونی میمیری
چه بیماری ای که نه تو سونو نه آزمایشنه معاینه و نمونه پاپ اسمیر تشخیص ندادن آخه تنبلی تخمدان دارم... ...
درد هم داری مثلا نتونی وایسی کاری انجامبدی؟ یا فقط لکه بینی هس
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
نه راستش خسته شدم تو این یه ماه قرصای هورمونی زیاد عوض کردم....دکترم خودش گفت بدنت گیج شدهچت کردم با ...
من اجیم چن سال پیش انجوری شده بود ویتامین کا خورد خوب شد