2777
2789

سلام من پرستاری ردیف ۴۶ شدم شهرکرد

میترسم 

همه دارن میگن ردیف ۹ یا ۳ و ۴

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من پرستاری ردیف ۴۶ شدم شهرکردمیترسم همه دارن میگن ردیف ۹ یا ۳ و ۴

۹۹ درصد تمام ذخیره هارو قبول میدن، دانشگاه آزاد ذخیره رو فقط برای در رفتن از سازمان سنجش گذاشته که بتونه یه تعداد دانشجو بیشتر جذب بکنه

داشتیم تا ردیف های ۲۵۰ ۶۰ هم قبول شدن

گروه مشاوره ماتینا🤍✨️سوالی داشتید در خدمتم🌻🌱

سلام من ذخیره‌ی ردیف ۲۷ پرستاری رشت هستم. خیلی زیاد استرس دارم و گریه‌ام بند نمیاد. تنها امیدم همین پرستاری آزاد رشته و اگه قبول نشم باید یه سال دیگه پشت کنکور بمونم که فکر کردن بهش باعث میشه حالم بد تر بشه. میخواستم ببینم شانس قبولی دارم؟

سلام من ردیف ۲۷ الیگودرز اتاق عمل ذخیره شدم خیلییی استرس دارم الکی به خانوادم گفتم ک قبولم قبول میشم ...

من هر جا چک میکنم میگن قبوله، از چند نفرم پرسیدم گفتن احتمالش زیاده، تو اینستاگرام هم یکی از پیجای سنجش گفته که ۹۹ درصد قبول میشن ذخیره ها