2777
2789
عنوان

خدا زن و مرد خیانت کارو لعنت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 32 پست
روحمو چطور تسکین بدم اینکه هر لحظه فکر هرز پریدنه😭خیلی سخته خییییلی

قوی میشی  زمان میبره اما ب خودت میای ازچشمت میفته دیگه واست مردنشم مهم نیست خودت و ب دست میاری تمرکزت میاد روخودت و بچت 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ماشین گوشی رو مخفی کرده بود تاپیک منو ببینی منم ۶ روز پیش ازش دیدم خواهش میکنم برید بخونید داستا ...

شما قبل دیدی خیانت کرده بود؟یا اینکه این گوشیشو دیدی

خدایا خودت خیانت کارارو رسوا کن که نتونن سرشون رو بلند کنن

روحم خیلی آسیب دیده ازش خیلی قبولش داشتم ولی همه چیو خراب کرد

دیگه بهش اعتمادنکن ببین کسی ک یبار مزه اینکارو چشید باززززززم تکرارمیکنه  بایدقوی شی باید دل بکنی  باید روخودت متمرکز بشی و رهاش کنی  

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

شما قبل دیدی خیانت کرده بود؟یا اینکه این گوشیشو دیدیخدایا خودت خیانت کارارو رسوا کن که نتونن سرشون ر ...

مال من ک رسواشد و افتخارم کرد 

سنتی بودین ینی؟؟من ۲ ۳ بار دوس پسر داشتم دیدم خیلی کار بیخودی هست واقعا دیگه دوستی نمیخام دوست دارم ...

نه سنتی سنتی با خونواده اومد زیر نظر خونواده ها صحبت و رفت آمد میکردیم با خونواده

خوب میکنی عزیزم روح خودتو پاک نگه دار خیلی از این دوستیا پسر فقط برای وقت گذروندن اینکارو میکنه و چه بسا متاهلم باشه💔

روحمو چطور تسکین بدم اینکه هر لحظه فکر هرز پریدنه😭خیلی سخته خییییلی

میدونم عزیزم اما هیجانی تصمیم نگیر ببین پس عمری که باهاش سر کردی چی بچت چی اعتمادت چی بمون و خودتو جمع و جور کن و پشتوانه مالی جمع کن به زبون بگیرش بترسونش بگو مجبورم بخاطر اینکه باهات بمونم یه چی له اسمم بزنی چون ته دلم خالیه بعد زیر نظر بگیرش اگر ادم شد ادامه بده اگر خدایی نکرده نه جور دیگه رفتار کن

میدونم عزیزم اما هیجانی تصمیم نگیر ببین پس عمری که باهاش سر کردی چی بچت چی اعتمادت چی بمون و خودتو ج ...

این هنوز قبول نداره گوشی پنهانی داره من چطور میتونم بهش اعتماد کنم!من کجا براش کم بودم که همچین کرد خدایا😭

عزیزم😭💔شمام بهتون خیانت شده چطور فهمیدی و چیکار کردی

فک کردی دوساعته شعارمیدم ک میگم جدانشو بابچه ؟:من دوتابچه دارم دومی و بارداربودم ک متوجه خیانتش شدم ۸ماه رابطه عاطفی و هدیه و تولدو همه کار کرده بودن ... 

بخشیدم و رفتم مشاوره و ... چندوقت بعدمتوجه خیانت های جنسی شدم ک بمدت ۷ سال همزمان هم با یه مادرفاحشه و هم با دخترش میخوابیده اوناهم متاهل  هی بخشیدم و هی تکرار کرد   حداشدم .. 

اما جدایی سخت تربود و بچه هام نابودشدن  شرط و شروط گذاشتم ک یه خونه بگیره تا برم بچه هاموخودم بزرگ کنم و قیدشو زدم  دیگه بره هرغلطی میخوادبکنه بیادب بچه هاشم سربزنه

این هنوز قبول نداره گوشی پنهانی داره من چطور میتونم بهش اعتماد کنم!من کجا براش کم بودم که همچین کرد ...

تو کم نذاشتی پاش لغزیده شاید گوشی مخفی نداره عزیزم باهاش برو مشاور

فک کردی دوساعته شعارمیدم ک میگم جدانشو بابچه ؟:من دوتابچه دارم دومی و بارداربودم ک متوجه خیانتش شدم ...

انگار فرصت دادن دوباره باعث پرو تر شدنشون میشه

پس باید فک کنم بمیرم تا آرامش بگیرم در هر دو صورت نمیتونم آرامش داشته باشم

شما الان طلاق گرفتی؟اون ازدواج کرده؟پول برا بچه ها میفرسته یا رفته پی هرزبازیاش

انگار فرصت دادن دوباره باعث پرو تر شدنشون میشهپس باید فک کنم بمیرم تا آرامش بگیرم در هر دو صورت نمیت ...

نه من میخوام مجدد رجوع کنم تاپیکام و بخون عزیرم 

تو کم نذاشتی پاش لغزیده شاید گوشی مخفی نداره عزیزم باهاش برو مشاور

میدونم همه جوانب داره میگه گوشی دوم داره،چطور باهاش مشاوره برم وقتی قبول نکرده گوشی دوم داره و باهم دعوا خیلی بری کردیم😭