2777
2789
عنوان

خدا زن و مرد خیانت کارو لعنت کنه

611 بازدید | 32 پست

خانوما همسرم خیانت کرد وقتی گوشیشو دیدم انکار میکرد بعدش با کلی دعوا و بحث گفت اشتباه کردم و بخاطر بچمون بگذر من خودم میدونم گناه کردم منم گفتم صبر میکنم ببینم عوض شدی یا نه الان متوجه شدم گوشی دوم داره وقتی دیروز بهش گفتم انکار کرد درصورتی که من میدونم گوشی داره دیگه خسته شدم از همه چی من فک میکردم با همه فرق داره فک میکردم انسان پاکیه،ولی فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیس این تجربه رو با تباهی عمرم به دست آوردم😭الانم میخوام به پدرم زنگ بزنمو برای همیشه برم😭😭

با بچه طلاق نگیر من بخاطر خیانت طلاق گرفتم خیلیییییییییییییییییییییییی سخته اگه بچه داری باید ازبچه هم دل بکنی اصلا وحشتناک سخته دوران طلاق   صداش از دور خوشه  

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه از نحوه ازدواجتون بگی ، من مجردم ک یکم حالیم شه چون بشدت تو شناخت آدما خنگم و منم فک میکنه همه پاکن تا زهرشونو بهم میریزن،  ولی فهمیدم ذات خراب هیچوقت عوض نمیشه

یا حسین

میدونی هرکس از دور منو ببینه حتی فامیل و آشنا فک نکنم یک درصد فک کنه خیانت سمت من بیاد اینقد که همسرم خودشو خوب جلوه داده بود،خیلیا فقط همینجارو برای درد دل پیدا میکنن😭😭

با بچه طلاق نگیر من بخاطر خیانت طلاق گرفتم خیلیییییییییییییییییییییییی سخته اگه بچه داری باید ازبچه ...

نمیتونم من از همه چیم گذشتم از همه چی خط قرمزم خیانت بود که اونم کرد😭قلبم آتیش گرفته از درد

میشه از نحوه ازدواجتون بگی ، من مجردم ک یکم حالیم شه چون بشدت تو شناخت آدما خنگم و منم فک میکنه همه ...

عزیزم من رو روابط به شدت حساسم و حتی با جنس مخالف به هیچ عنوان تو رابطه نبودم،من با ایشون خیلی صحبت کردم ایشون خودشو خوب جلوه میداد ظاهری مذهبی رفتاری مذهبی بدون کوچیک ترین ایراد ولی الان دیدم هرزززززه ترین آدمه

نمیتونم من از همه چیم گذشتم از همه چی خط قرمزم خیانت بود که اونم کرد😭قلبم آتیش گرفته از درد

خط قرمز همه ی ما خیانته  هیچکس واسش عادی نیست اما طلاقم وقتی بچه داری نابود کننده اس  هی میاد میبره میاره اخرم میبره دیگه نمیاره  حرف فامیل و حانواده و همه ایناهم ک هیچی 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

عزیزم من رو روابط به شدت حساسم و حتی با جنس مخالف به هیچ عنوان تو رابطه نبودم،من با ایشون خیلی صحبت ...

سنتی بودین ینی؟؟

من ۲ ۳ بار دوس پسر داشتم دیدم خیلی کار بیخودی هست واقعا دیگه دوستی نمیخام دوست دارم از اول با خاستگاری و خانواده ها حلو بریم ، پس چطور میشه شناخت

یا حسین