2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نکنین مثلا طلا هیچی ندارین یه انگشتر دارین هیشکی کاریتون نداره 

من ی بار رفته بودم تو شهر برگشتنی شهر خلوت بود هیچی طلا هم نمینداختم به جز ی انگشتر که بزرگ به نظر میاد ولی گرم انچنانی نداره خداشاهده برا همون ی انگشتر یه ماشین که توش سه تا نره غول بودن میخواستن منو بزور بکشونن توماشین با این که باردارم بودم خدا رحم کرد یهو گشت نیرو انتظامی اومد منم خودمو انداختم تو ی مغازه🥺

خلاصه خیلی مراقب باشین مردم گرگ شدن از ظهر ک کلیپ دستگیری و تشعیعشون و دیدم مو ب تنم سیخ شده

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مگه چقدر طلا بوده که به خاطرش سه تا آدم رو کشتن! زیر ده کیلو ارزش گروگانگیری هم نداره

چهارتا ادم🥺

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه زمانی طلا ارزون بود یادش به خیر پولهامو جمع می کردم یه النگو میخریدم چه ذوقی می کردم،الان همون طلا درسته سرمایه است ولی باعث شره،جون آدم از همه چی مهمتره،فقط حلقه دستمه