2777
2789
عنوان

٤ ماهه اقدامم

318 بازدید | 42 پست

سلام دوستان من چهارمين ماه اقداممه ،جديدا ميترسم مشكل داشته باشم براي چكاب بايد چه ازمايشايي انجام بدم ؟عكس رنگي؟سونو ؟.،.،

بالاخره نوبت مثبت شدن بي بي چك منم شد 😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیز تا یک سال مشکلی نداره..صبور باشو با حوصله..بلاخره بی بی چک مثبت میشه

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

اگه عجله داری حتما ی سونو برو

معاینه شدی؟

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
هنوز وقت هست ....نگران نباش

عزيزم من چهار پنج ساله ازدواج كردم تا چهار ماه پيش اصلا ب بچه فكر نميكردم بالاخره راضي شدم اقدام كنم فكر ميكردم با اولين اقدامم بگيره الان من راضي شدم باردار بشم  ني ني راضي نميشه بياد 😪☹️ يكمي ترسيدم 

ن عزیز تا یک سال مشکلی نداره..صبور باشو با حوصله..بلاخره بی بی چک مثبت میشه

بله فدات شم ميدونم اما گفتم زودتر بدونم اگ خداي نكرده مشكلي بود ب موقع بدونم

شما اول برو مرکز بهداشت محلتون واست ازمایش های قبل بارداری مینویسه کاملا هم رایگانه اونجا مشخص میشه

باشه حتما ,مرسي عزيزم