2777
2789

من گوشی ۱۳ خزیدم پارسال طلا فروختم و این اشتباه رو کردم حالا میخوام بفروشمش با تمام ضرر هایی ک سر قسطی خریدنش داشتم ی ایفون مدل پایین دست دو بخرم ۲۰ تومنشم طلا بگیرم حداقل ۱۰ تومنم بذارم روش ۳۰‌تومن طلا بخرم مثلا اما نمیدونم درسته یا نه گوشیه دست همه ام است ظ۱۳ نرماله اصلا از چشمم افتاده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم پارسال ضرر کردی هم الان ضرر می‌کنی هم بابت اقساطش هم سود اومده روش و الان هم طلا بالاترین قیمت سا ...

اصلا یه جوری ریختم به هم نمیدونم دارم چیکار میکنم این گوشی  به خاطر هلث باتریش هر روز داره میاد ‌پایین قیمتش این از همه چی بدتره 

ینی واقعا ارزش ی گوشیو نداری ک بری پایین تر بخری!کیفشو ببر بابا الانم اگ پولی داری اونو طلا بخر

با من باشه ۱۰ تومن‌میزارم روش حداقل پرو یا سلمسونگ اولترایی چیزی میخرم نمیدونم چرا اصلا از این اخلاقا ندارما ولی ۱۳ نرمال دست همه است همهههههه