2777
2789
عنوان

رنگ موی من چه ربطی داره به مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گیر بدن چه اهمیتی داره من پارسال با کاشت ناخن و ارایش و پرسینگ میرفتم مدرسهگیر میدادن ولی واسم مهم ن ...

نمرمو کم‌میکنن 

یبارم رفتم تعهد دادم

آدم ضعیفی نبود اما دیگر حوصله سختی هارا نداشت ، میل عجیبی به گریز پیدا کرده بود به ندیدن ، ندانستند ، پنهان شدند ، و رفتن برای همیشه

واقعا خیلی مسخرست زیر مقنعست دیگه حتی مشخصم نیست

مشخصم باشه کاری از دستشون بر نمیاد خوشبختانه.

به جای کردن سر تو ... مردم چهار تا قانون درست و ‌به درد بخور وضع می کردن اوضاع مملکت این نبود.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

پس چرا من تو راه بچه مدرسه اي ميبينم مقنعه رو در اوردن با موهاي لايت شده رنگ شده

من از در مدرسه میرم بیرون درمیارم 

ولی تو مدرسه حجاب کامل چون کل موهام رنگه 

ولی بازم تو مدرسه یه تار مو هم مشخص نیست زیر مقنعست نمی‌دونم چرا گیر میدن😐

آدم ضعیفی نبود اما دیگر حوصله سختی هارا نداشت ، میل عجیبی به گریز پیدا کرده بود به ندیدن ، ندانستند ، پنهان شدند ، و رفتن برای همیشه

ولي يكي دوتا دوست من ك ايران مدرسه نميرفتن اوناهم ميگفتن دبيرستانشون ايراد ميگرفته ب اينكه حتما بايد فرم مدرسه باشه و ي سري ايرادات ديگه اين چيزا جاهاي ديگه ممكنه باشه

ولي نسبت ب زمان ما ك الان مدارس خيلي راحت شده زمان ما آيينه بردن تو مدرسه جرم بود

مشخصم باشه کاری از دستشون بر نمیاد خوشبختانه.به جای کردن سر تو ... مردم چهار تا قانون درست و ‌به درد ...

دقیقا