2777
2789
عنوان

دلم بدجور گرفته از دست شوهرم

490 بازدید | 38 پست

دیشب ناراحتم کرده بود حتی دید پنیک شدم امروز صبح که بیدار شده رفته بود بیرون پیش عموهاش حالا الان اومد خونه بهم گف یچی بدع بخورم غدا خورد دوباره رف خونه همونا

خیلی حالم بده حالم داره ازش بهم میخوره

یا تو@جمعیم با خانوادش یا تو گوشیه یا هم بیرونه بعدشم ک میاد اینستا میگردع و بعدش میخوابه

واقعا دیگه تحمل ندارم یچیزی رو قلبم داره سنگینی میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس من که مجردم ناراحت نباش

تازه ازدواج کردم کاش مجرد میموندم هیچ وقت همچین غلطی نمیکردم تازه من با عشقم ازدواج کردم اینه وضعم

بخدا خونه بابات هر جور باشه بهتره

تازه ازدواج کردم کاش مجرد میموندم هیچ وقت همچین غلطی نمیکردم تازه من با عشقم ازدواج کردم اینه وضعمبخ ...

چند سالتونه هر دو ؟

چندوقته ازدواج کردی 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
تازه ازدواج کردم کاش مجرد میموندم هیچ وقت همچین غلطی نمیکردم تازه من با عشقم ازدواج کردم اینه وضعمبخ ...

سرگرمی درست کن توخونه روز جمعه غذای پورد علاقش رودرست کن جذب خودت میشه.زیاد به خودت برس برنامه ریزی تفریح داشته باش