2777
2789

خوبه برم؟

بازار کار فکر میکنم نداره الکی وقتم هدر نره..

ارزش داره برم یا پشت بمونم؟

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد؟باید به چپت باشد و کاریت نباشد ...!

خب پیام نور بدون کنکور این همه رشته خوب داره اونارو برو

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

اگه علاقه داری برو

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علاقه دارم اتفاقا ولی بازار کارش چی

انجنان بازار کاری نداره

ولی اگه تلاش کنی احتمالا توی موسسه های مذهبی شغل خوب پیدا بشه شاید

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍
انجنان بازار کاری ندارهولی اگه تلاش کنی احتمالا توی موسسه های مذهبی شغل خوب پیدا بشه شاید

الان دو به شکم برم یا نه😭

الان دو به شکم برم یا نه😭

من خودم علوم قرآنی قبول شدم

اگه نری میخوای پشت کنکور بمونی؟

من خودم علوم قرآنی قبول شدماگه نری میخوای پشت کنکور بمونی؟

ما شهرمون کارخونه زیاد داره یه یه دانشگاه دیگه ام ثبت نام کردم مهندسی مکانیک ازاد جوابش احتمالا دی ماه بیاد 

حالا نمیدونم کدومو برم 

یا چیکار کنم اگه بخوام ادیانو انصراف بزنم 

اول ابان انگار داشنگاه ها شروع میشه

ما شهرمون کارخونه زیاد داره یه یه دانشگاه دیگه ام ثبت نام کردم مهندسی مکانیک ازاد جوابش احتمالا دی م ...

اگه دنبال بازار کاری خب ادیان و عرفان نرو

اگه دنبال بازار کاری خب ادیان و عرفان نرو

باید با خانوادمم صبحت کنم 

گیج شدم  کدومو برم🥲