2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تئوری فقط نمونه خوندم بدون غلط قبول شدم😂اینای که کتاب می خوندن همه بار سوم و چهارمشون بود میومدن😁س ...

نمونه سوال خوده آموزشگاه بهمون میده یا از جایی اوردین شما؟ 

من ایین نامه رو بار اول قبول شدم بدون غلط نمونه سوال خوندم فقط 

ازمون شهری ام بار دوم قبول شدم

بار اول رد شدم چون استرس داشتم بار دوم یجوری اعتماد بنفس داشتم انگار چندساله رانندم 

تئوری یه پی دی اف خوندم

شهرم چون مربیم خیلی باهام کار کرده بود مشکلی نداشتم

هر دوتارو بار اول قبول شدم

آهای نیلوفـ🪷ـر منـ...تـو مشکی مو فــــر‌ منـ....🕊🤍••••••نیلوفـرِ مو فرفریشـم💅🏻🤭✨🩷

راهنما زدن خیلی مهمه اینکه اگه تو خیابون یا کوچه گفت دور بزن باید بگی خط ممتده و دور زدن ممنوعه

نمیدونم درباره همه کوچه ها صدق میکنه یا ن اما مربیم اینجوری بمن گفت 

آهای نیلوفـ🪷ـر منـ...تـو مشکی مو فــــر‌ منـ....🕊🤍••••••نیلوفـرِ مو فرفریشـم💅🏻🤭✨🩷

انقد ریلکس باش انگار کسی کنارت ننشسته واسه شروع حرکت و ایستادن هم یه سری قانون داره

مربیم میگفت کلمه صادرکات رو تو ذهنت مرور کن کلمه به کلمه اجراش کن

اگه نمیدونی چجوری واست توضیح بدم؟

کلاس آیین نامه داشتم من. سر کلاس گوش دادم نکات مهمم گفتن ولی نمونه سوال ها رو خوندم و بار اول قبول شدم. یه نگاهی هم به نکات کتاب انداختم سر سری.

برای تو شهری هم که دیگه به خودته. بعد قبولی آیین نامه اقدام میکنی .یکسری نکات رو فاکتور از رانندگی باید رعایت کنی که میتونی سرچ کنی بخونی مثل از جلو سوار نشدن و اینا.

و اینکه افسرت کی باشه و ایناهم مهمه

فقط رد شدی خودتو نباز. لزوما تو رانندگیت مشکل نداره. بعضی وقتا افسرا مودی ان

ایشالا موفق❤️

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
میشه لطفا توضیح بدی ممنون میشم

ببین کلمه صادر کات 

ص : صندلی رو چک کن

آ : آینه رو تنظیم کن 

د : دنده رو خلاص کن یا چک کن خلاص باشه 

ر : روشن کن ماشین رو 

ک : کمربند ببند 

آ : آماده حرکت شو یعنی ماشین بزن دنده یک راهنما بزن 

ت : ترمز دستی رو بده پایین 

بعد حرکت کن 

برای پایان هم میگفت از کلمه خدخدک استفاده کنین هر چند بی معنیه ولی جواب بود برام 

خ : خلاص کن 

د : دستی بکش بالا 

خ : خاموش کن 

د : دنده رو بزن رو یک 

ک : کمربند باز کن 

در ماشین رو با دست راستت باز کن قبلش باید خیابون چک کنی