2777
2789

بهش میگم اون بچه هست چیزی حالیش نیس میگه نه کل این دنیارو درس میده و علامه دهره بعد دختره چی پایین خونشون گیم نت هست هر روز دم درهست جلو اون همه پسر و نه روسری میپوشه نه پوشش درستی داره یکم بلوغ زود رس گرفته دختره بهش گفتم بیخیال شو بچه هست میگه نه میخوام بگیرمش اولین بارشم هست که رفته تو رابطه بیوگرافی تلگرام و اینستا و همه هم به عشق این عاشقانه نوشته پیش خونوادشم گفته حالا نه شغلی داره رفیقم نه پولی از وقتی هم که سرگرم این دختره شده دیگه سمت من نمیاد یه چند باری رفتم بیرون باهاش پشت فرمون هم چت میکنه یه چند باری اومد پیشم پول نداشت ازم پول قرض گرفت و برد خرج اون کرد دیگه هم خبری ازش نیست در صورتی که قبلا اینجور نبود بنظرتون کمبود نداره رفیقم اسکول نیس دختر ۱۴ ساله ارزش این کارارو داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.