2777
2789
عنوان

آمپول لاغری ملیتاید

4310 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من برای لاغری هرکاری کردم نشد بعد واکسن کرونا هرماری کردم نتونستم رژیم بگیرم میگرفتم ولی ول میکردم یهو حالم اصلا خوب نیست بخاطر چاقیم رفتم دکتر سونو دادم کبدم چرب گرید۲ دارو می‌خورم رفتم دکتر گوارش که گفت باید آمپول لاغری شروع کنم منم تهیه کردم سه روزه که استفاده می‌کنم از امروز سردرد شدید داشتم حالت تهوع خفیف و مثل اینکه گفتم تا ۱۰ روز این حالت‌ها هست بعدش برطرف میشه الان خواستم از دوستانی که استفاده کردن سوال کنم ببینم نتیجه‌ای گرفتین یا نه چون خیلی برام مهمه ممنون از دوستان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتش داروخانه ۱۰ میلیون هست اما من تاییده بیمه تکمیلی داشتم از داروخانه ۱۳ آبان رایگان گرفتم

سلام عزیزم مگه بیمه تکمیلی میده؟

من دیروز رفتم از هلال احمر ملیتاید خریدم آزاد

قیمتش داروخانه ۱۰ میلیون هست اما من تاییده بیمه تکمیلی داشتم از داروخانه ۱۳ آبان رایگان گرفتم

از کجا 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 
سلام عزیزم مگه بیمه تکمیلی میده؟من دیروز رفتم از هلال احمر ملیتاید خریدم آزاد

باید از بیمه ای که بیمه تکمیلی شدید تاییدیه بگیری تا بتونی رایگان بخری

اولش به من هم رایگان نمیدادن چون میگفتن این آمپول جنبه زیبایی داره اما برگه آزمایشی و همراه نسخه دکتر بردم بیمه تاییدیه گرفتم تا بتونم رایگان بخرم

بیمه گوشه تمام برگه های دفترچه بیمه ام کد 9 زد از این به بعد تمام داروهای این مدلی و میتونم رایگان بگیرم