سلام وقتتون بخیر
من پارتنرم دیروز کامل نبود ، یعنی هیچ خبری هم به من نداد که نمیتونه آنلاین بشه ، و فقط درحد چند تا پیام بود که من نوشته بودم خوبی تشکر کرده بود و حال منو پرسیده بود و رفته بود امروز ساعت چهار عصر آمده بود
و من عصبی شدم و یکم بد حرف زدم باهاش ، بد حرف زدن منظورم اینه تند خرف زدم توهینی نکردم
پیامی که دادم بهش ببینید خوبه :
اینکه سرت شلوغ کارات بوده بعدشم عقد دوستت برام قابل درکه ، ولی انتظار اینم دارم که درک کنی چقدر دلم برات تنگ شده و ناراحتیمو که بروز میدم بدتر گارد نگیری
من دیشب بهت پیام داده بودم تک بزن ، و وقتی تک نزدی واقعا نگران شده بودم و هیچکاری هم از دستم بر نمیومد و احتمالم داده بودم شاید شارژ و نت نداشته باشی به همین خاطر گفتم تک بزنی ، یا X تک زدنو بیخیال شیم ، تو عصرش که آنلاین شده بودی میدونستی عقد Y شبش ، یه خبر نمیشد بدی بهم همون موقع که نباشم به این خاطره؟! من قبول دارم در این موضوع آدم ضعیفیم ، نمیتونم تحمل کنم نگرانی و دلتنگی اونم در رابطه با عزیز ترین فرد زندگیم ، اذیت میشم و همینطور عصبی ، اگه با لحن بدی بیانش کردم که ناراحتت کرد معذزت میخوام
فک کردم توضیحش بدم بهتره نمیخوام سو تفاهمی توی ذهنت باشه
مرسی که خودتو میذاری جای من و از دید منم به این موضوع نگاه میکنی ، منم سعی میکنم همین کارو کنم