2777
2789
عنوان

ببینید پیامی که بهش دادم خوبه

115 بازدید | 10 پست

سلام وقتتون بخیر

من پارتنرم دیروز کامل نبود ، یعنی هیچ خبری هم به من نداد که نمیتونه آنلاین بشه ، و فقط درحد چند تا پیام بود که من نوشته بودم خوبی تشکر کرده بود و حال منو پرسیده بود و رفته بود امروز ساعت چهار عصر آمده بود 

و من عصبی شدم و یکم بد حرف زدم باهاش ، بد حرف زدن منظورم اینه تند خرف زدم توهینی نکردم

پیامی که دادم بهش ببینید خوبه :

اینکه سرت شلوغ کارات بوده بعدشم عقد دوستت برام قابل درکه ، ولی انتظار اینم دارم که درک کنی چقدر دلم برات تنگ شده و ناراحتیمو که بروز میدم بدتر گارد نگیری 

من دیشب بهت پیام داده بودم تک بزن ، و وقتی تک نزدی واقعا نگران شده بودم و هیچکاری هم از دستم بر نمیومد و احتمالم داده بودم شاید شارژ و نت نداشته باشی به همین خاطر گفتم تک بزنی ، یا X تک زدنو بیخیال شیم ، تو عصرش که آنلاین شده بودی میدونستی عقد Y شبش ، یه خبر نمیشد بدی بهم همون موقع که نباشم به این خاطره؟! من قبول دارم در این موضوع آدم ضعیفیم ، نمیتونم تحمل کنم نگرانی و دلتنگی اونم در رابطه با عزیز ترین فرد زندگیم ، اذیت میشم و همینطور عصبی ، اگه با لحن بدی بیانش کردم که ناراحتت کرد معذزت میخوام

فک کردم توضیحش بدم بهتره نمیخوام سو تفاهمی توی ذهنت باشه

مرسی که خودتو میذاری جای من و از دید منم به این موضوع نگاه میکنی ، منم سعی میکنم همین کارو کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو الویتش نیستی!!

نمیدونم ، منم همچین حسی داشتم ولی فک کردم بخاطر اینکه بیشتر کارای عقد دوستش گردنش بوده و خیلی صمیمی ان باهم بهتره درکش کنم ، از صمیمیتشون خبر دارم و اینکه نود درصد کارا گردن پارتنرم بوده هم مطمئنم ، نمیدونم چه واکنشی باید داشته باشم واقعا

حالا پیامت خوبه ببین واکنشش چیه و بهش بگو ک تکرار نکنه این بیخیری رو

پیاممو ویرایش کردم حس کردم زیادی داره ضعیف جلوه میکنه منو ، چون واقعا فکر نمیکنم مقصر باشم ، شما که از بیرون گود نکاه میکنی بنظرت مقصر میام؟ اگه تقصیر منه واقعا قبولش میکنم و عذر خواهی میکنم ولی وقتی اشتباه از من نبوده سنگینه برام بخوام ناز بکشم