2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معلومه که نه....چرا حساسی

همسرمن مدیر یک هتل هست 

دخترای اونجا خیلی عوضی اند اصلا حالیشون نمیشه 

وقت بی وقت زنگ میزنن پیام میدن

ادا و اصول در میارن خودشو لوس میکنن

نه بالاخره همکارن دیگه نمیشه پاشو ببندم به پام کهزیاد حساس نباش

سرکار باهم شوخی میکنن 

حرف غیر کاری میزنن 

عشوه میان پیام میدن 

اینجور چیزا منو اذیت کرده

باید قبل از ازدواج به این مسائل فکر می‌کردید 

حساسیت بیش از حد به نفع هیچ یک از شما نیست 

و البته که اکثریت خانم و آقایون شاغل در اجتماع با افراد غیر همجنس هم کار و در تعامل هستند 

همه چیز بر میگرده به ذات پاک و چشم و دل سیر بودن 

ولاغیر که اگر فردی بخواد چشم رانی بکنه در سلول هم نگهش دارید باز راهی برای تخلیه افکار باطلش پیدا می‌کنه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
همسرمن مدیر یک هتل هست دخترای اونجا خیلی عوضی اند اصلا حالیشون نمیشه وقت بی وقت زنگ میزنن پیام میدنا ...

واییی خیلییی بی شرررفن دوست من تو هتل بود لابی و من بود بهم میگفت ینی تا یه پسر یا مرد میبینن ماری ندارن طرف با زنش اومده باشه یا دوست دخترش میرن یجوووری نخ میدن که فقط با طرف دوست بشن در آیین حدددد بی حیاااا

سرکار باهم شوخی میکنن حرف غیر کاری میزنن عشوه میان پیام میدن اینجور چیزا منو اذیت کرده

باهمسرتون صحبت کردید 

که این موارد خط قرمز شماست 

و بهتره حواسشون باشه ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
شوهرم کارمند نیست ولی بود خیلی حساس میشدم چون دیدم چطور باهم صمیمی خارج از عرف میشن و لاو میترکونننم ...

شوهرمن یک مرد مقید هست میگه بهشون رو نمی‌ده 

و در کل مدیر اونا هست 

ولی همینکه باهم میخندن من عصبانی میشم 

میگم یکم محکم تر رفتار کن میگه چوب خشک که نمیتونم باشم