2777
2789
عنوان

نتایج کنکور اومده بیاید بگید چی قبول شدید🪩💃

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 40 پست
ایشلا قبول میشی 🩷

امیدوارم وگرنه نمیدونم دیگه باید چیکار کنم

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
برق نوشیروانی قبول شدم ولی دانشگاه های تهران دوست دارم. نمیدونم چیکار کنم

موفق باشی🩷

کاری رو کن دلت میخواد که به وقت پشیمون نشی

بنظرم قشنگ‌ترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی میاد

نمیدونم

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
دخترم تجربی بود رشته کامپیوتر علاقه داشت مهندسی حرفه ای دانشگاه فنی حرفه ای کامپیوتر قبول شده به نظ ...

خب اگه این رشته به علاقش نزدیکه چرا نره

بنظرم قشنگ‌ترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه.....
مهندسی کامپیوتر سمنان منتظر نتایج دانشگاه ازادم

مبارکهه

خوشحالید از اینکه برید یه شهر دیگ خابگاه ؟ من که دانشجوی شهر خودمم ولی دارم حسودی میکنم به اونایی که ...

من ک خودم اصلا شهر دیگه دوست نداشتم

مبارکهه

مرسی

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

رشته ای بود که میخواستی؟

نه  اصلا رشته خواصی نمی‌خواستم ولی میخواستم دولتی برم که نشد 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

نه اصلا رشته خواصی نمی‌خواستم ولی میخواستم دولتی برم که نشد

به هر حال موفق باشی♡