2777
2789
عنوان

کمک هرکی خانم خونه ی منظمیه بپره بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 20 پست
فداتشم جوش شیرین روچجوری براپاکسازی استفاده کنم باآب؟؟؟

خدانکنه گلم(:

اره بااب میتونی با شیربهترع(: چون. جوش شیرین پاکسازیش عالیه ولی یکم  پوست و خشک میکنه باشیریاماست چند دقه بزنی خوبه وخشک نمیشه(: 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

یه شیشه گلیسرین بخر توش یک قاشق غذاخوری ابلیمو اضافه کن و هم بزن . هر شب قبل خواب حدود یکی دو قطره بزن دستات . از نتیجش واقعا لذت میبری

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دست من خیلی چیزا امتحان کردم از گرونترین کرمهای برندهای معروف تا ارزون هایی مثل کرم اوره ثمین و ...

واییییی گلم منم مث توشاید50نمونه ازکرم هاراامتحان کروم امابی فایده بود مرسی ازراهنماییت