2777
2789

دستام خوبه امابندانگشتام پوستش زبرهست وکمی تیره ترهست نسبت ب سایرقسمتای دستم واین رنجم میده بعضیاهم گیرمیدن هرکی روش خاصی بلده ممنون میشم دسته گلای خوبم اگه راهنماییم کنین

بهترین چیزی که میتونم ترکیب وازلین و عسله .. 

ماسک خیار وسس مایونز هم عالیه ..

بضی وقتاجوش شیرین براپاکسازی...

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که کار خونه ندوست   

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

من که تکون نمیخورم 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

خونه منظم مگه هنوز هست😐فک میکردم نسلش منقرض شده

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

الان عنوانت چه ربطی به متنت داشت ؟؟!!!

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

همیشه برای شستشو و گردگیری از دستکش استفاده کن،بعد از هر شستشو نرم کننده بزن،من پوست دستم به نرم کننده ی نیوا میسازه،شکر و آبلیمو هم برای پاکسازی هفته ای یکبار خوبه

هر چند که عمری همه از بوسه نوشتند ،من عاشق آن اخمِ پر از ناز حبیبم😊🍀

برای دست من خیلی چیزا امتحان کردم از گرونترین کرمهای برندهای معروف تا ارزون هایی مثل کرم اوره ثمین ولی هیچی مثل ترکیب گلیسرین و ابلیمو نمیشه . عالیه این ترکیب . دستای منو کرده نرم و سفید و لطیف . حیف اونهمه پولایی که برای کرمهای مختلف دور ریختم

روغن بچه هم خوبه استفاده کنی .

کرمهای ابرسان هم خوبه بزنی

گلیسیرین با ابلیمو هم روشن کننده ست بزن

پارافین درمانی هم عالیه چند درجه دست روشن و براق میشه

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم