یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
همیشه برای شستشو و گردگیری از دستکش استفاده کن،بعد از هر شستشو نرم کننده بزن،من پوست دستم به نرم کننده ی نیوا میسازه،شکر و آبلیمو هم برای پاکسازی هفته ای یکبار خوبه
هر چند که عمری همه از بوسه نوشتند ،من عاشق آن اخمِ پر از ناز حبیبم😊🍀
برای دست من خیلی چیزا امتحان کردم از گرونترین کرمهای برندهای معروف تا ارزون هایی مثل کرم اوره ثمین ولی هیچی مثل ترکیب گلیسرین و ابلیمو نمیشه . عالیه این ترکیب . دستای منو کرده نرم و سفید و لطیف . حیف اونهمه پولایی که برای کرمهای مختلف دور ریختم