2777
2789

بچه هاکجا قبول شدید بیاید اینجا اعلام کنید

لازم ب ذکره من ۲۷ سالمه دو تا بچه هم دارم کنکوری هم نیستم فق هنوز تو حال و هوای ۱۸ سالگی‌ام هرسال موقع کنکور استرس دارم و انگار برام ی کار ناتمومه ک یه روزی باید تمومش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا میگن دیدن ولی نمیاد سایت

🔴 یه بار یکی از هم‌کلاسی‌ هام از استادمون پرسید که به نظر شما مدیریت کردن (یا کلا هر چیز دیگه) به ذات و استعداده؟ استادمون گفت:« من اعتقاد دارم آدمی که خودش رو باور داشته باشه، به هر چیزی که میخواد میرسه.. »  و این یکی از الهام‌بخش ترین جمله هایی بود که شنیدم. تکراریه ولی شاید چون از یه مرد بزرگ شنیدم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه 🧡

من نمیاد بالا برام 

پزشکی  زدم

روان  زیست  گیاه پزشکی حقوق و....

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

چرا نمیااااااد

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍
دانشگاه نرفتی ؟

ن نرفتم برای همین برام ی کار ناتموم ب حساب میاد 

سال اول ک کنکور دادم پرستاری آزاد آوردم بابام گف بمون بسال دیکه بخون

موندن همانا و شوهر کردن همانا دیگه درس نخوندم

خواهر بزرگم دانشگاه آزاد بود هنوز برام سواله ک چرا منو نفرستادن آزاد

۴ تا بچه ایم دو تا بزرگتر از من یکی کوچکتر از من

فقط من دانشگاه نرفتم

البته مقصر اصلی خودمم

ن نرفتم برای همین برام ی کار ناتموم ب حساب میاد سال اول ک کنکور دادم پرستاری آزاد آوردم بابام گف بمو ...

ب خاظر همینه ..قشنگ تررررررین دوران زندگی ی انسان از نظر من همون ۴سال دانشگاه هس ...اینقد عالی و خوبه ...کاش میشد بازم برگردم ب همون دوران ...کاش بری دانشگاه..خیلی خوبه 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
ب خاظر همینه ..قشنگ تررررررین دوران زندگی ی انسان از نظر من همون ۴سال دانشگاه هس ...اینقد عالی و خوب ...

فک میکنم هر چیزی ب وقتش خوبه تو ۲۷ سالگی دیگه اون هیجان دختر ۱۸ ساله رو واسه دانشگاه رفتن ندارم اصلا