2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من کف پاهاش خیلی خشکه و پوست پوست میشه هر چی وازلین و اینا میزنیم خوبه خوب نمیشه چیکار کنم؟

یه مدت کف پاهاشو حنا میذاشتم نرم تر شده بود ولی الان دیگه نمیشه بذارم

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤

من روششا بهت میگم.متاسفانه همه میگن کف پارا چرب کن..پلی اخه چطور متوجه نمیشید همین چربی باعث ترک شدید کف پا میشه...شما واسه اینکه کف پاهات برق بزنه و ترک نخوره بخداوندی خدا قسم این راهی که میگم 100%کار میده..شما اولین کاری که میکنی میری دم یک مغازه لوازم نظامی فروش.یک جفت جوراب مشکی نظامی میگیری.با یک جفت پوتین مشکی معمولی.یه مدت بپوش.تابستون و زمستون هم نداره.فقط بپوش.البته الان که هوا سرده و پوتین هم بپوشی بهتره.اگه ترک کف پاهات خوب نشد.و واسه همیشه هم کف پاهات برق نزد و راضی نبودی هرچی خواستی بگو...حدود 6ماه بپوش..یادت باشه با جوراب مشکی نظامی و پوتبن مشکی.همین.هزینش هم حدود 70هزار تومن فکر نکنم بشه.غیر از این هیچ راهکاری به غیر از پول دادن زیاد و الکی واست نیست.یا حق