الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من روششا بهت میگم.متاسفانه همه میگن کف پارا چرب کن..پلی اخه چطور متوجه نمیشید همین چربی باعث ترک شدید کف پا میشه...شما واسه اینکه کف پاهات برق بزنه و ترک نخوره بخداوندی خدا قسم این راهی که میگم 100%کار میده..شما اولین کاری که میکنی میری دم یک مغازه لوازم نظامی فروش.یک جفت جوراب مشکی نظامی میگیری.با یک جفت پوتین مشکی معمولی.یه مدت بپوش.تابستون و زمستون هم نداره.فقط بپوش.البته الان که هوا سرده و پوتین هم بپوشی بهتره.اگه ترک کف پاهات خوب نشد.و واسه همیشه هم کف پاهات برق نزد و راضی نبودی هرچی خواستی بگو...حدود 6ماه بپوش..یادت باشه با جوراب مشکی نظامی و پوتبن مشکی.همین.هزینش هم حدود 70هزار تومن فکر نکنم بشه.غیر از این هیچ راهکاری به غیر از پول دادن زیاد و الکی واست نیست.یا حق