2777
2789
عنوان

فرهنگیان یا پیرا پزشکی

613 بازدید | 38 پست

سلام دخترا به راهنماییتون نیاز دارم لطفا 

برای زن فرهنگیان خوبه یا رشته های پیراپزشکی

دودلم

فرهنگیانو خیلی دوست دارم ولی بعضی تایپیک هارو ک خوندم میگفتن توی دانشگاه از لحاظ رفتاری خیلی اذیت میشی جوش خوب نیست

و اینکه کسی معلمارو تحویل نمیگیره

از طرفی ام رشته م تجربیه ولی اصلا دل و جرئت رشته های پزشکی و ندارم  دیدن ی زخم کوچیک حالمو خیلی بد میکنه و فشارم میوفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرهنگیان خوبه مخصوصا با ویژگی هایی که میگی

دانشگاه نهایت چهار ساله ، دانشگاه عادی هم بری پر از ادمها و اخلاقهای مختلفه ، تموم میشه میره

الان هیچ کس هیچ کس رو ادم حساب نمیکنه حوصله نداره چه معلم چه دکتر

به زندگی خودت فکر کن عزیزم

منظورت از برای زن چیه؟

زمان این حرفا گذشته

برو دنبال اونچه که بهش علاقه بیشتری داری

زن یا مرد بودنم دست و پاتو نبنده

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

من امسال توی این دوراهی بودم 

که فرهنگیان رو انتخاب کردم 

پشیمون هم نیستم 

پیراپزشکی ها رشته های فرسایشی ای هستن 

نزدیک ترین آدم زندگیم باهاش مواجه داشته 

ولی در هرصورت علاقه ست که مهمه 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

اتفاقا فرهنگیان برای زن عالیه چون تعطیلی زیاد داره و تایم کاری کمه به شوهر و بچه هم میرسی آخه همه چیز حقوق بالا نیست آسایش همسر و بچه هم مهمه 

سابقه هم از اول رد میشه و انشالله زود بازنشسته میشی  حقوق دانشجویی هم خوبه

من از دانشگاه دولتی انصراف دادم رفتم فرهنگیان و الان 12ساله اصلا پشیمون نیستم