2777
2789
عنوان

خنده دار ترین دروغی که بهتون گفتن چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 25 پست

مادرشوهرم دیشب مهمون داشت یه بشقاب غذا ساعت ۱۱ شب داد بالا ، زمانی که مهمونها رفته بودن

قاطی مرغها زرشک بود

قاطی برنجها سبزیه خورشت سبزی

کاملاااا دست خورده و پس مونده ، قشنگگگگ مشخص بود از غذاهای دست خورده که زیاد مونده داده

گفت  الان زیر غذا رو خاموش کردم گفتم یه بشقابم شما بخورید😐🥲

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
با شوهرم رفتیم تالار رزرو کردیم دو روز بعد شوهرم بهم گفت از تالار به پدرش زنگ زدن گفتن نمی‌تونیم تال ...

واااا😐😐😐😐

نگفت دلیل تالاریه چی بوده؟؟؟؟

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واااا😐😐😐😐نگفت دلیل تالاریه چی بوده؟؟؟؟

نه ، فقط میگفتن یه مشکلی پیش اومده نمیشه تالار بدیم 

من خودم رفته بودم برای رزرو میگفتم خب چرا همون موقع نگفتن مشکل دارن ، اصلا چرا باید به پدرت زنگ بزنن چرا به خودمون زنگ نزدن می‌گفت مسئول تالار با پدرم آشناست 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
دوستم میگفت حامیم براش دعوتنامه کنسرت فرستاده🤣🤣🤣😑😑😑😑

😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

یه زمانی بود آهنگ از اون سر دنیا باز نامه رسیده ، که سیاوش شمس خونده بود رو ۹۰ درصد دخترا زدن به نام خودشون🤣🤣🤣

هر کی رو میدیدی میگفت فهمیدی؟

سیاوش شمس برام خونده؟؟؟🤣

😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫یه زمانی بود آهنگ از اون سر دنیا باز نامه رسیده ، که سیاوش شمس خونده بود رو ...

نه این خیلی جدی میگفت 

بعد گفت حیف امتحان نهایی داریم وگرنه میرفتم🤣😑😑😑

قشنگ مارو چیزخل فرض کرده بود😑

تا کی باید ساکت شیم چون دختریم؟؟ 

نه ، فقط میگفتن یه مشکلی پیش اومده نمیشه تالار بدیم من خودم رفته بودم برای رزرو میگفتم خب چرا همون م ...

خواهر جان از این مدل دروغها از خانواده ی شوهر من بحدی شنیدم که میتونم باهاش دو جلد کتاب بنویسم

میدونی بدیش اینه از یه جا به بعد کاملا دارن با این دروغهای مسخره به شوهر آدم توهین میکنن

نه این خیلی جدی میگفت بعد گفت حیف امتحان نهایی داریم وگرنه میرفتم🤣😑😑😑قشنگ مارو چیزخل فرض کرده بو ...

آخی.‌‌طفلک حامیم تیرش به سنگ خورده پس

خواستی بگی حالا دلشو نشکن برو من سر امتحان بهت تقلب میرسونم🤣

خواهر جان از این مدل دروغها از خانواده ی شوهر من بحدی شنیدم که میتونم باهاش دو جلد کتاب بنویسممیدونی ...

عزیزم منم خیییلی شنیدم توی این لحظه این دروغشون یادم اومد تعریف کردم 😄 

شوهرم فوت کرده و اون زندگی تموم شد ولی کاش آدما خاطرات خوبی برای هم بجا بزارن 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
آخی.‌‌طفلک حامیم تیرش به سنگ خورده پسخواستی بگی حالا دلشو نشکن برو من سر امتحان بهت تقلب میرسونم🤣

بعد میگفت منو به عنوان بهترین فن پیجش انتخاب کرده🤣😑😑😑

کنسرت میگفت کیش برگزار میشه نمی‌شد یع روزه بره و برگرده🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تا کی باید ساکت شیم چون دختریم؟؟