2777
2789

بالم لب 

لیپ گلاس رنگی بگیرم یا رژ مخملی؟ 

و ریمل بگیرم یا ژل مژه؟

ضد افتاب بیرنگ یا رنگی مناسب پوست خشک چی بگیرم مارکشونم بیزحمت بگین:))

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

خب مونده ب خودت ک بالم میزنی یا رژ  ولی رژ بهتره ریمل هم کالیستا بنفش و صورتی خیلی خوبه الانم پاییزه ی ضدافتاب رنگی بگیر مای خوبه فقط برا پوست خشک روبگیر زیرشم ی مرطوب کننده بزن

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژ ببین خودت چه مدلی دوست داری مات یا براق

ژل مزه فقط مژتو میبره بالا مثل ریمل نیست ریمل بهتره ریمل اسنس و ایزادورا

ضد افتابم جفتش خوبه باید ببینی برای استفاده روزانه کاور دار میخوای با نه 

بی رنگ فلویید مای عالیه

رژ ببین خودت چه مدلی دوست داری مات یا براقژل مزه فقط مژتو میبره بالا مثل ریمل نیست ریمل بهتره ریمل ا ...

ترجیح میدم بیرون برم بدون کاور بزنم با کاور خیلی صورتو تیره نشون میده اکثر ضد افتابا

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
خب مونده ب خودت ک بالم میزنی یا رژ ولی رژ بهتره ریمل هم کالیستا بنفش و صورتی خیلی خوبه الانم پاییزه ...

بالم برای تو خونه بزنم لبم خشکه 

رژ مخملی میگیرم چون خودمم دوست دارم 

رنگی ترجیح میدم نزنم صورتو تیره نشون میده چون قبلا میزدم اینطور میشد

ممنونم

ترجیح میدم بیرون برم بدون کاور بزنم با کاور خیلی صورتو تیره نشون میده اکثر ضد افتابا

خب اس پی اف رو کم بگیر تیره نکنه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
رژ مخملی خیلی قشنگهریمل اسنسضدآفتاب بی رنگ سان

مرسی

خب اس پی اف رو کم بگیر تیره نکنه

باشه ممنونم^^

من خودمم بدون کاور میزنم‌فلویید مای خیلی خوبه قیمتشم مناسبه

خاصیت روشن کنندگی داره مثلا بعد شستن حس نمیکنی روشن شده 

من وقتی میزنم حس میکنم دو سه درجه روشن میکنه پوستو