2777
2789
عنوان

موندم تو دو راهی

35 بازدید | 5 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه 

یه مشورتی میخواستم باهاتون کنم من پدرم خیلی اذیت میکنه پول داره ها ولی فقط واسه داداشم خرج میکنه با اینکه 12 سالشه کلا به من و مامانم میخواد پول بده جونش بالا میاد هر روز هر روز تو خونه دعواس سر پول مامانم هر دفعه میگه پول بده برم خرید( تازه خرید لباس و اینا نه مواد غذایی ) 500 میزنه به کارتش که با اون میوه و مواد غذایی و شوینده بگیره مامانم میگه خودت بگیر اصلا همه چیو وقتی باور نمیکنی دیگه قدیم نیست همه چی گرونه ولی زیربار نمیره خودشم بخر از دست بزن و زبون تلخ و فحشای رکیکش ک مثل نقل و نبات میریزه بیرونم چیزی نگم🤦🏻‍♀️ خدا شاهده من شاید قشنگ دو سال باشه تنها چیزی که خریدم یه مانتو و کتونی بوده جرئت نمیکنم بگم میخوام لباس بخرم اگرم برم بخرم بعد خرید باورش نمیشه مثلا شده 1 تومن فقط یه مانتو، خلاصه موندم بین آیندم و مامانم کدومو انتخاب کنم برم دانشگاه یا برم سرکار حداقل مامانم کمتر سختی بکشه قلبم میگیره هروقت میبینم اشکش درمیاد بخاطر یه قرون دوزار 

نمیدونم واقعا هرچی فکر میکنم به نتیجه نمیرسم مگه پسر چی داره؟ واقعا یه فامیلی انقد ارزش داره ؟ 

حالا خواستم از شما مشورت بگیرم نمیدونم میشه هم دانشگاه رفت هم سرکار یا نه چون یه جورایی پاره وقت محسوب میشه و حقوقش کمه نسبت به تمام وقت از طرفی کلی آرزو و هدف دارم که تمام امیدم که تاحالا سرپا موندم و دووم آوردم رسیدن بهشونه.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نگذره از مردایی ک به زن و بچه شون سختی میدنبا زور و دعوا ازش بگیرید

الهی آمین🥲

دست بزن داره عزیزم میترسم واقعا چند بار نزدیک بود جدی جدی مادرم و خفه کنه اگ من نبودم کشته بودش عین حیوون میپره به طرف نمیگه اینی که جلومه آدمه نه مجسمه 

الهی آمین🥲دست بزن داره عزیزم میترسم واقعا چند بار نزدیک بود جدی جدی مادرم و خفه کنه اگ من نبودم کشت ...

ب مادرت بگو برای کتک هاش بره پزشک قانونی طول درمان بگیرید..دوبار ک پاش کشیده بشه ب دادگاه و مجبور بشه خرج کنه دیگه غلط میکنه دست بزن پیدا کنه