2777
2789

هیچ کار

خودمم ، مرتب خوش بو و تمیز

همیشههههههه خوش بو هستم جوری ک راه میرم باید بو خوب بدم و از یه جا رد میشم میرم هنوز بوی عطرم بمونه

هرروز مدل موهای مختلف امتحان میکنم مخصوصا جلو مو

توی یوتیوب میبینم

کار خاصی نمیکنم ، تو شلخته هم باشی لباس مکانیکی هم بپوشی کسی ک بخوادت میخوادت😂♥️

خدایا منو یک روز قبل رفتنش بیار پیش خودت♥️
یه چیزی بگم باور میکنید؟!!! هیچ کاری رو با نیت جذب ایشون نکردم از یه جایی به بعد تو زندگی که تغییر ک ...

دقیقا همینه

جدای مرتب و محترم بودن آنچه ادمها رو جذاب میکنه عزت نفسه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد درگیر زندگی بودم که تا حالا بهش فک نکردم خیلی. ولی یوقتایی حتی ژولیده و گیج از خواب بیدار میشم با یه ذوقی قربون صدقم میره خودم شرمنده میشم

فمنیست❌گاو اگر وارد قصر بشه پادشاه نمیشه این قصرِ که طویله میشه
نه میگم مرتب بودن همیشه خوبهولی قرار نیست با لباس و لوندی "همسر" رو جذب کنیم

من مجردم....ولی برای تنوع بد نیست به نظرم گاهی یه حرکتی زده بشه...

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

به نظرم باید بری گروه خانم های قری....اینجا فکر نکنم چیزی دستگیرت بشه....ولی اگه چیزی میدونید راهنمایی کنید...استارتر خودش میدونه باید عزنت نفس داشته باشه و خودشو همونجور دوست داشته باشه....شاید الان لازم داره یه سری کارهای دیگه بکنه

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

از تغیراتت بگو بهمون

شروع کردم به دوست داشتن خودم نه به اون معنی که همه فکر میکنن ها خودم رو واقعا دوست دارم برای هدفام تلاش کردم رو خودم کار کردم خود شناسی کردم رو عزت نفسم کار کردم ناخوداگاه اعتماد به نفسم هم بالاتر رفت غر نزدم عصبانی نشدم درگیر حرفای اطرافیان نشدم عادتهامو تغییر دادم ورزش و سالم خوری نشون دهنده ی دوست داشتن خودم بود 

آدمها مخصوصا همسرم رو کنترل نمیکنم رسیدگی به ظاهرم هم فقط و فقط برای حال خوب خودم بود 

همسرم هم شروع به تغییر کرد البته از اولم مشکلی نداشتیم ولی من برخلاف اکثر خانما نیاز به توجه های افراطی نداشتم ولی همسرم خودجوش تموم توجهش به منه حتی یکبار به زبون آورد که نمیدونم چرا ولی حس میکنم خیلی بیشتر از قبل دوستتدارم 😁

کار خاصی نمیکنم ولی خیلی دوسم داره .ارایش نمیکنم لباس خاص هم نمیپوشم به نظر خودش خوش هیکلم و ازم راض ...

ماشالله بهتون

انعطاف پذیر موقع رابطه یعنی چجوری باشم

موقع رابطه چجور لوند باشم تو چه کارایی میکنی

منم ۹ساله ازدواج کردم ولی خیلی رابطمون خشکه و بی روحه

چقدر عالی واقعا تبریک میگم بهتون عزت نفسو از کجا تمرین کردید

ممنونم عزیزم من دوره های سوده هروی رو گرفتم 

اصلا اهل دوره و پکیج گرفتن نبودم نهایتا کتاب میخوندم 😆 ولی این خانم به جرات میگم معجزه ی زندگیمه مباحثش حرفای کلیشه ای که همه جا میشنویم نیست روانشناسیه تحلیلیه که رو ریشه ی مسائل کار میکنه 

ماشالله بهتونانعطاف پذیر موقع رابطه یعنی چجوری باشمموقع رابطه چجور لوند باشم تو چه کارایی میکنیمنم ۹ ...

اینکه بی احساس نباشی اخه نمیدونم چطوری بیان کنم .ولی مزدا از این زنا که تو رابطه مثل یه مجسمه ان خوششون نمیاد باید فعال باشیم

بنظر من مهم ترین پارت داشتن هیکل خوبه ارایش و لباس خیر ادم باید درجه اول به پوست و مو و هیکلش برسه هیکل جذاب باشه گونی هم بپوشی قشنگی

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

من مجردم....ولی برای تنوع بد نیست به نظرم گاهی یه حرکتی زده بشه...

اصلا بد نیست 

ولی زندگی رو روی این حرکت ها بنیان کردن عجیبه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم