2777
2789

دخترم 4سالشه کلا تو خونه مواظب همه هست هر کی هر کاری میخاد بکنه یا اونم میخاد اونکارو انجام بده یا وسیله ای چیزی دست طرفه میگه مال منه وگریه میکنه تا بگیره پسرم 13سالشه خیلی پسرمو محدود میکنه نمیزاره هیچ کاری بکنه حتی درس خوندن کتاباشو میگیره خط خطی میکنه بهش دفتر وکتاب جدا گونه دادم که کاری به پسرم نداشته باشه ولی فاییده نداشت  دیگه مجبور شدم  هر چی کتاب ودرس بوده جمع کرده فرستادمش خونه مادرم ولی دوست داشتم پسرم پهلوی خودم بود رو درسش نظارت داشتم و... ولی الان نمیتونم بنظرتون چکار کنم دخترم این اخلاقش درست بشه واقعا هممون روعصبی کرده 

خدایا شکر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش من۱۰ سالشه وضعش این هس

اره منم خسته شدم ولش

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

براش میز و صندلی بخر 

رفتارای دخترت کاملا طبیعیه همه بچه ها تو این سال حس مالکیت دارن نسبت به همه چی 

پسرت بزرگه بفرستش کتابخونه نزدیک همه تکالیفشو اونجا انجام بده و بیاد خونه 

حسبی الله ❤

مامانه خوشگل نذار دخترت از الان افسار زندگیو بگیره دستش

الان کوچولوعه ولی در آینده مشکل ساز میشه

♥️🩷♥️🩷♥️🩷

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

جدی برخورد کن 

نه با کتک و دعوا و داد وبیداد 

جدی برخورد کردن قلق داره مثلا بشین هم قدش شو محکم و رسا بکو داداشت باید درساشو بنویسه تو هم با دفتر خودت هرکسی با وسایل خودش 

بعدش اگه اومد دوباره اذیت کنه بهش توجه نکنید و جدی بگو گفتم هرکسی وسایل خودش چندبار تکرار کنی یاد میگیره 

عجب بچه ایه ها نمیشه که همه چی مال تو باشه دختر خوب🤡

واسش توضیح بده داداشش باید تکالیفش رو انجام بده کتاباش خط خطی نباشه وگرنه معلم دعواش میکنه بعدشم خودش کتاب دفتر داره دیگه چکار به وسایل بقیه داره

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

والا خواهر دخترت رو لوس کردی ۴ ساله میفهنه یه تشر بهش بزن 

یعنی چی بچه  رو فرستادم خونه مامانم

بحث یه روز دو روز نیست

در ضمن پسر تو الان پایه هفتم یا هشمته که درسش سخته و باید  تمرکز داشته باشه 

قراره یکی دو سال دیگه انتخاب رشته کنه

الان مشکل درسیش رو با کی در میون بزازه

پسر نوجوون رو رها کردی سفت و سخت بچه ۴ ساله رو‌گرفتی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿