2777
2789
عنوان

امروز روز دختر به مامانم بگم

108 بازدید | 12 پست

به مامانم بگم چی برام بخره هر چی فک میکنم چیز خاصی به ذهنم نمیاد میخوام یه چیز جدید و کاربردی باشه وکیوت نظرتون بگید چی بگم برام بخره؟؟

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

من گفتم تو خونمون بحث شد خوشبحالتون که انقدر خوشبختید

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گفتم تو خونمون بحث شد خوشبحالتون که انقدر خوشبختید

🥲وای چرا شاید منظور خاصی نداشته ناراحت نباش نه بابا من الان بعد از سالی قبول کرده 😂

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

🥲وای چرا شاید منظور خاصی نداشته ناراحت نباش نه بابا من الان بعد از سالی قبول کرده 😂

مامان به بابام گفت پول نمیدی اونم گفت برای این بی عرضه

چیکار کردم که بی عرضه شددم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

مامان به بابام گفت پول نمیدی اونم گفت برای این بی عرضهچیکار کردم که بی عرضه شددم

🥲🥲عزیزممم آخی اهمیت نده بزار هر چی میخوان بگن مطمعن باش اصلا بی عرضه نیستی 🤍خیلی هم خوبی 

خب هرچی نیاز داری بگو بگیرن ، من خیلی تعارفی ام به شخصه زیاد چیزی نمیخوام ازشون🤦‍♀️

نمیدونم چی بگم 😭😐 بخدا همه چی دارم 😂

با توجه به تاپیکات متوجه شدم محصلی ، لوازم التحریر ، فلش ، ساعت مچی ، چراغ مطالعه و...

اره عزیزم 🤣 مرسی 😍