2777
2789
عنوان

کات و قهر

171 بازدید | 25 پست

بچه ها  نامزدم از دیشب ساعت ۷ نیست هر چیم زنگ میزنم جواب نمیده دیشب فقد ساعت ۱ توی ایمو ان شده و حتی یه توضیح بمن نداده کجا بوده منم خیلی ادم حساسیم  هر چی زنگو پیام میدم جواب نمیده  امروزم هر چ زنگ میزنم جواب نمیده باید چیکار کنم اینم بگم غروب باهم حرف زدیمو همه چی اوکی بود  اگه پیام داد قهر کنم؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول بدون دعوا و پرخاش به حرفاش گوش کن.شاید دلیلی داشته این کارش.اما یکم سرسنگین باش بفهمه کارش آزارد ...

اخه جنعه هفته قبلیم همین کارو کرد میدونه از بی خبری متنفرم  کلا نبود هر چی زنگ زدم اخر فک کردم شاید گوشیشو کسی دزدیده  بعدش فهمیدم   پسر عموش دعوا کردع بوده درگیر پاسگاه دادگاه اون بوده   ولی اینبار نمیتونم ببخشم خیلیم دوسش دارم 😭

اخه جنعه هفته قبلیم همین کارو کرد میدونه از بی خبری متنفرم کلا نبود هر چی زنگ زدم اخر فک کردم شاید ...

ببین دقیقا منم خیلی سال پیش که دوست بودم این رفتارو دیدم.امیدوارم از حرفم ناراحت نشی اما اولویت اون آقا شما نیستی.مگه الان تووو این زمونه کسی هست که حتی برای سی ثانیه نتونه به گوشیش نگاه کنه و یه پیام بده؟؟؟ بگه مثلاً من گرفتارم خودم بعدا رنگ میزنم.اینکه میگی کارش قبلاً هم تکرار شده باید بدونی این رابطه اونقدر که برای شما مهمه برای اون آقا مهم نیست و آخرش از سمت خودش تموم میکنه.باید سعی کنی یواش یواش ازش فاصله بگیری و ...

اخه جنعه هفته قبلیم همین کارو کرد میدونه از بی خبری متنفرم کلا نبود هر چی زنگ زدم اخر فک کردم شاید ...

و مطمئن باش حتی اگر برای این دفعه هم ببخشیش و قانعت کنه اما بازم تکرار میشه.یواش یواش این کارش بیشتر و بیشتر میشه تا جاییکه.....

عزیز دلم باید قوی‌تر از این حرفا باشی که یه پسر با این کار داغونت کنه.یعنی یه آدم نمیتونه توی یک شبانه روز یک دقیقه وقت بذاره به گوشیش نگاه کنه و شما رو از نگرانی دربیاره؟ 

ببخشیدا ولی حتی توی دستشویی هم میتونه یه پیام کوتاه بده بهت.اما ارزش نداری براش که این کارو بکنه

ببین دقیقا منم خیلی سال پیش که دوست بودم این رفتارو دیدم.امیدوارم از حرفم ناراحت نشی اما اولویت اون ...

حد اقل کاش جواب بده بگه نمیخامت  این کارا چیه 

حد اقل کاش جواب بده بگه نمیخامت این کارا چیه

دقیقا موقعیت تورو داشتم و کامل درکت میکنم.خدایی هروقت پیداش شد بگو حتی توی توالت هم می‌تونستی بهم یه پیام بدی و ندادی....

ولش کن فدات شم ارزش تو بیشتر از این حرفاست که کسی یک روز به فکرت نباشه