2777
2789
عنوان

پریودی طولانی

183 بازدید | 18 پست

من دوهفته پیش پریود شدم خون تیره با بود بعدش قطع شد و باز روز بعد لخته سیاه کم کم می اومد و الان هم خوبم پاکم ولی یهو زیر دلم درد میگیره و خون روشن میاد باز قطع میشه چند ساعت بعد باز اینجوری میشم مشکل چیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شما اینطوری من والا از مرداد ماه همش پریودم یه هفته پاکم بعد دوبار پریود میشم😕😒💔

دکتر نرفتی؟من از شهریور پریودم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
امروز که جمعه هست فردا هم باید برم سرکار ی روستا که امکاناتی ندارم تا آخر هفته اگ بتونم برم

منکه شنبه رفتم دکتر,دوتا آمپول ی. بسته جلوگیری داد ولی هنوز خوب نشدم،

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
نه نرفتم از وقتی کلاس ایروبیک میرم اینجوری شدم

وایی من سونو واژینال دادم میگه شاید پولیپ داری باید کورتاژ بشی

نمیدونم فک کنم بخاطر ورزشه‌ ایروبیک میرم اینجور شدم تاحالا‌ این سابقه نداشتم

فكر نميكنم به ايروبيك ربطى داشته باشه

منم يه مدت ايروبيك ميرفتم

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️
شمام مث من اینطوری بودی؟منکه دوران عقدم بچه ام که نداریم..این حرفا زوده برا من🤦🏻‍♀️

از شهریور ی سره خونریزی دارم،ب این چیزا که نیست،کاش ی دکتر میرفتی