2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انواع سمبوسه

جستجوی سمبوسه | سرآشپز پاپیون

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

سمبوسه: تو این عکس  سمبوسه با مواد گوشتی رو داریم. چیزی که من همیشه به عنوان سمبوسه بیرون از خونه میخوردم توش گوشت نداشت و مواد داخلش فقط از سیب زمینی و پیاز داغ و جعفری تشکیل شده بود. فکر میکنم اصل سمبوسه اون باشه.  البته سمبوسه رو با مواد مختلف میشه درست کرد مثل سمبوسه پیتزایی، سمبوسه سبزیجات، سمبوسه مرغ و …سمبوسه معمولا تند درست میشه. اگه تندی زیاد دوست ندارید طبق ذائقه تون تندیش رو تنظیم کنید ولی سمبوسه هر چی تند تر بهتر.مواد لازم برای ۳ الی ۴ نفر:گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم.سیب زمینی ۲ عدد متوسط+جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری پر+پیاز ۱ عدد+نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه به مقدار لازم+نان لواش+روغن جهت سرخ کردن طرز تهیه:سیب زمینی ها رو آب پز کنید.بعد از اینکه سیب زمینی ها پختند کنار بگذارید تا سرد بشن. بعد نگینی خرد کنید. ( در صورت تمایل رنده کنید )پیاز رو خرد کنید و در مقداری روغن تفت بدید.وقتی پیاز طلایی شد گوشت چرخکرده رو اضافه کنید و تفت بدید.رنگ گوشت که عوض شد ادویه و نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه کنید و تفت بدید.بگذارید گوشت بپزه.سیب زمینی های نگینی رو بهش اضافه کنید و یه تفت بدید.از روی حرارت بردارید و جعفری خرد شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید.نون لواش رو به مستطیلهای باریک و بلند برش بزنید.یه مقدار از موادتون رو در قسمت پایین نون لواش بگذارید.مثلث پایینی رو روی مواد برگردونید.مثلث ایجاد شده رو باز هم به سمت بالا برگردونید.یک تای دیگه بزنید.قسمت اضافه مونده ی نون رو به شکل مثلث برش بزنید. این کار برای اینه که بشه قسمت اضافی نون رو داخل سمبوسه کرد و با این کار مثلث بسته بشه و مواد بیرون نریزن.سپس داخل سمبوسه تا شده جاش بدید تا سمبوسه کاملا بسته بشه.همه ی سمبوسه ها رو به همین ترتیب آماده کنید.مراقب باشید جایی از نونهای سمبوسه باز نباشه که مواد در روغن بیرون نریزن.توی شیرجوش یا تابه ی گود مقدار نسبتا زیادی روغن بریزید و روی حرارت بذارید تا خوب گرم بشه.وقتی روغن خوب گرم شد سمبوسه ها رو یکی یکی توی شیرجوش بذارید تا خوب برشته بشن.اگه لازمه برگردونید تا سمت دیگه شون هم طلایی بشه.حرارت باید ملایم باشه تا نونها نسوزن.وقتی سرخ شدند روی دستمال آشپزخونه بگذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه.با سس تند سرو کنید.سمبوسه .نوش جان.😘

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
 مرسی باربی جوووونم. میخوام امشب درست کنم. به سمبوسه هاتم رای میدم خانمی

خواهش میکنم عزیزم

من همیشه درست میکردم.این دستور مال مهرشین جونه من که خیلی دستورو دوست داشتم و دیگه اینجوری درست میکنم

رای دادم عزیزم. انشالله این دفعه برنده بشی😉

مرسی عزیزم

بزار لینک دستورشم برات بزارم اونجا تصویری یاد داده که راحت نون رو هم بپیچی

سلام من باردار الان چه کنم   دلم سمبوسه میخواد

عه لاوی جون بارداری!

مبارک باشه عزیزم

خیلی وقت بود ندیده بودمت خبر نداشتم

😍😍😍

2790