2777
2789
عنوان

راهنمایی برای شیر خشک...

258 بازدید | 17 پست

سلام مامانا..میشه بگید بین شیر خشکای  نان ،ببلاک،بیومل پلاس وسوپر امیل کدوم از همه بهتره از نظر غذایی و ویتامینایی ک داره؟؟

هر ۴تاشو استفاده کردم همشم ب دخترام میسازه ولی میخوام بدونم کدوم بهتره تا دیگه اونو بگیرم

خدایا شکر واسه دوقلوهام..🥰🥰

دکترپسرم براش بیومیل تجویزکرد زیرشیش ماه بالای شیش ماه آپتامیل

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اول ببلاک دادم خوبم میخورن ..بعد همه گفتن نان بگیر خیلی خوبه نان دادم اونم خوردن دکترشون سوپر امیل گفت با بیومل پلاس ..حالا موندم کدومو ادامه بدم

خدایا شکر واسه دوقلوهام..🥰🥰
دكتر ني ني منم گفت ببلاك اگر ريفلاكس داره ببلاك اي ار

حالا واسه ریفلاکس تاثیر داره؟؟ مهمه برام

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
حالا واسه ریفلاکس تاثیر داره؟؟ مهمه برام

اره عزيزم خيلي من به پسرم ميدم اصلا برنميگردونه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
ببلاک ۱۸ نان۲۰ بیومل پلاس۲۲ سوپر امیل ۲۴ تو شهر ما قیمتش اینه

من ببلاك رو ٢٥ تومن ميگيرم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹