2777
2789
عنوان

عمل کردم بیحسی پاهام هنوز نرفته😢

285 بازدید | 15 پست

خانما عمل آپاندیس کردم ساعت ۱۱ شب الان راه که میدم انگار پاهام مال خودم نیست داخل پاهام وز وز میکنه کسی بوده مثل من شده؟ 

بعد کی خوب شده؟

دکترم الان نیست پرستارا هم جوابمو نمیدن

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران ***رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران***ماگذشتم و گذشت آنچه تو با ما کردی***تو بمان با دگران وای به حال دگران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره عزیزم منم سزارین بیحسی داشتم تاچندین ساعت وز. وز میکنه. نسکافه بخور سردرد نشی فقط

فعلا که هیچی نباید بخورم 😢

منم دوتا سزارین داشتم اینطور نبودم برا همین نگران شدم

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران ***رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران***ماگذشتم و گذشت آنچه تو با ما کردی***تو بمان با دگران وای به حال دگران
از کمر بی حسی زدند؟؟؟ یا بیهوشی کامل گرفتی دکتر ها و پرستارها خب تجربه تو رو نداشتن تو کتابهاشون هم ...

از کمر بیحسی زدن

از کمر بی حسی زدند؟؟؟ یا بیهوشی کامل گرفتی دکتر ها و پرستارها خب تجربه تو رو نداشتن تو کتابهاشون هم ...

ببخشید اسی اینجا سوال میپرسم از ایشون،بی حسی از کمر درد داره عزیزم؟

نگران نباش به مرور درست میشه هنوز اثر داروی بی حسی تو بدنتونه خب

آره 😢

به مرور زمان حسش بر میگرده یه مدت کوتاهی خوب میشه ولی بعد یه مدت بعد مشخص میشه کجای بدنت بی حس میمون ...

واای نگید مگه میشه

ببخشید اسی اینجا سوال میپرسم از ایشون،بی حسی از کمر درد داره عزیزم؟

اشکال نداره گلم

زیاد درد نداره من برا دوتا سزارینم درد نداشت برا آپاندیس یکم درد داشت

واای نگید مگه میشه

عزیزم منم سزارین بی حسی کردم از کمر هیچ جام بی حس نموند به حرف های منفی توجه نکن انشاالله زودتر خوب میشی

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

عزیزم منم سزارین بی حسی کردم از کمر هیچ جام بی حس نموند به حرف های منفی توجه نکن انشاالله زودتر خوب ...

ممنون عزیزم❤💐