دوتاپسرام مدیر استارتر عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 162 عنوان عمل کردم بیحسی پاهام هنوز نرفته😢 350 بازدید | 15 پست خانما عمل آپاندیس کردم ساعت ۱۱ شب الان راه که میدم انگار پاهام مال خودم نیست داخل پاهام وز وز میکنه کسی بوده مثل من شده؟ بعد کی خوب شده؟دکترم الان نیست پرستارا هم جوابمو نمیدن از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران ***رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران***ماگذشتم و گذشت آنچه تو با ما کردی***تو بمان با دگران وای به حال دگران 1403/07/20 | 04:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faramosham_sho عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 3916 اشکال نداره عزیزم منم سزارین بیحسی داشتم تاچندین ساعت وز. وز میکنه. نسکافه بخور سردرد نشی فقط من+نی نی+باباش=❤
سنگصبورم۲ عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 13037 از کمر بی حسی زدند؟؟؟ یا بیهوشی کامل گرفتی دکتر ها و پرستارها خب تجربه تو رو نداشتن تو کتابهاشون هم ننوشته!!! ❤❤❤
حسنا7468 عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 1354 نگران نباش به مرور درست میشه هنوز اثر داروی بی حسی تو بدنتونه خب
parsakev عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 68 به مرور زمان حسش بر میگرده یه مدت کوتاهی خوب میشه ولی بعد یه مدت بعد مشخص میشه کجای بدنت بی حس میمونه واسه همیشه.
دوتاپسرام مدیر استارتر عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 162 اشکال نداره عزیزم منم سزارین بیحسی داشتم تاچندین ساعت وز. وز میکنه. نسکافه بخور سردرد نشی فقط فعلا که هیچی نباید بخورم 😢منم دوتا سزارین داشتم اینطور نبودم برا همین نگران شدم از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران ***رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران***ماگذشتم و گذشت آنچه تو با ما کردی***تو بمان با دگران وای به حال دگران
دوتاپسرام مدیر استارتر عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 162 از کمر بی حسی زدند؟؟؟ یا بیهوشی کامل گرفتی دکتر ها و پرستارها خب تجربه تو رو نداشتن تو کتابهاشون هم ... از کمر بیحسی زدن از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران ***رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران***ماگذشتم و گذشت آنچه تو با ما کردی***تو بمان با دگران وای به حال دگران
soa عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 6249 از کمر بی حسی زدند؟؟؟ یا بیهوشی کامل گرفتی دکتر ها و پرستارها خب تجربه تو رو نداشتن تو کتابهاشون هم ... ببخشید اسی اینجا سوال میپرسم از ایشون،بی حسی از کمر درد داره عزیزم؟
دوتاپسرام مدیر استارتر عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 162 نگران نباش به مرور درست میشه هنوز اثر داروی بی حسی تو بدنتونه خب آره 😢 از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران ***رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران***ماگذشتم و گذشت آنچه تو با ما کردی***تو بمان با دگران وای به حال دگران
دوتاپسرام مدیر استارتر عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 162 به مرور زمان حسش بر میگرده یه مدت کوتاهی خوب میشه ولی بعد یه مدت بعد مشخص میشه کجای بدنت بی حس میمون ... واای نگید مگه میشه از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران ***رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران***ماگذشتم و گذشت آنچه تو با ما کردی***تو بمان با دگران وای به حال دگران
دوتاپسرام مدیر استارتر عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 162 ببخشید اسی اینجا سوال میپرسم از ایشون،بی حسی از کمر درد داره عزیزم؟ اشکال نداره گلمزیاد درد نداره من برا دوتا سزارینم درد نداشت برا آپاندیس یکم درد داشت از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران ***رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران***ماگذشتم و گذشت آنچه تو با ما کردی***تو بمان با دگران وای به حال دگران
سنگصبورم۲ عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 13037 ببخشید اسی اینجا سوال میپرسم از ایشون،بی حسی از کمر درد داره عزیزم؟ من تا الان نه بیهوشی گرفتم نه بی حسی در سه تا زایمانم طبیعی زایمان کردم تا الان عمل نداشتم خدا رو شکر نمیدونم ❤❤❤
khanomieii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 20026 واای نگید مگه میشه عزیزم منم سزارین بی حسی کردم از کمر هیچ جام بی حس نموند به حرف های منفی توجه نکن انشاالله زودتر خوب میشی
دوتاپسرام مدیر استارتر عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 162 عزیزم منم سزارین بی حسی کردم از کمر هیچ جام بی حس نموند به حرف های منفی توجه نکن انشاالله زودتر خوب ... ممنون عزیزم❤💐 از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران ***رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران***ماگذشتم و گذشت آنچه تو با ما کردی***تو بمان با دگران وای به حال دگران
soa عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 6249 من تا الان نه بیهوشی گرفتم نه بی حسی در سه تا زایمانم طبیعی زایمان کردم تا الان عمل نداشتم خدا رو ... ممنون