2777
2789
عنوان

نام روزهای هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 22 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقت خوبی نبود واس این تاپیکمغزم رگ ب رگ شد😂😂

اتفاقا به همین موضوع فکر کنید تا خوابتون ببره ، 

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
بله درسته همه کلمه ها قراردادند ولی دارای بار معنیسوال اصلی ،خنثی بودن کلمه شنبه برای روز اول ،چرا ی ...

چرا به موز میگن موز، نمیگن زردراز (زرد+دراز) ؟

شما سوالت از اساس اشتباهه

چون دوباره همون قراردادی بودنه رو در نظر نمیگیری

اگر میخوای متوجه بشی که برهان نام‌گذاری چی بوده میتونی در موردش تحقیق کنی و علمی سوال کنی 

چون این سوال فقط زبانی نیست

هم فرهنگی هست (به فرهنگ مردم اون زمان مربوطه که چرا چنین کلمه ای رو نسبت دادن به اون روز) هم علت نجومی و تقویمی داره

مجموعه اینها زبان رو تشکیل داده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

به نظرم منم بهتر بود میذاشتن از یکشنبه تا هفتشنبه    شنبه و جمعه مسخره هست اما بازم به قول شما همون شنبه یعنی چی؟🤔 نصف شبی ذهن منم درگیر کردی مثلا میتونستن بذارن روزیک  روزدو   روزسه ... تا روزهفت اینطوری معنیش در خودش میگنجید

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
جوابی نداره بگیر بخواب

دانش آموزان ودانشجویان. سعی کنن راز وجوابشه از اساتید بپرسن 

به نظرم منم بهتر بود میذاشتن از یکشنبه تا هفتشنبه شنبه و جمعه مسخره هست اما بازم به قول شما همون ...

منم درگیر همین مسئله ام ، آیا علت وقسدی درآن نهفته است

چرا به موز میگن موز، نمیگن زردراز (زرد+دراز) ؟شما سوالت از اساس اشتباههچون دوباره همون قراردادی بودن ...

منطور علاوه بر بی معنی بودن کلمه ، نام گزاری بی ردیفی انهاست درسته اسم ها قراردادی هستند ولی دارای معنی هستند