2777
2789
عنوان

لطفا از دانشگاه بگید از آینده

152 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

من خیلی خیلی خیلیییی میترسم

در حدی که شب ها خوابم نمیبره از ترس 

از استرس به خودم میپیچم

میدونم احمقانه است ولی بیست سالمه و تازه به دلایلی میخوام برم دانشگاه 

کار نمیکردم این سالها 

هیچ کاری نمیکردم 

پشت کنکور بودم برای آرزوهای شخص دیگه ای

امسال که دیگه پا گذاشتم روی همه چی و با خانوادم مخالفت کردم که بالاخره میخوام برم دانشگاه تمام رشته هارو زدم درحالی ک رتبه ام هم بد نشده اونقدر‌ خلاصه کنم موقعیتم رو 

انگار فوبیای شهر دیگه گرفتم 

فوبیای دانشگاه آینده و ..

ترس از اینک اون رشته ای که خانوادم میخوان نشه یه طرف ترس از آینده نامعلوم یه طرف دیگه 

از خوابگاه میترسم از آزادی از رفتن به شهر دیگه و ۹۹ درصد شهر دیگه ای قبول میشم ان شا الله 

همه استرس خوب دارن که عاخ جون میخوان برن خوش بگذرونن 

من استرس وحشتناک 

قلبم توی دهنم میزنه 

استرس بد

انگار میخوان منو بکشن

وابستگی احمقانه شدید به خانوادم دارم

حسرت گذشته که این سالها الکی پشت کنکور موندم و نتونستم از اول با خانوادم جنگ کنم 

همینطور در نهایت استرس رفتن به رشته ای متفاوت با آرزوهایی که به خوردم دادن 

همشون باعث میشه اینقدر به زور خودم رو بیدار نگه دارم چون اگه یه ثانیه گوشیو بذارم کنار و خوابم نیاد و بشینم به فکر کردن داغون میشم

واسه اینکه فکر نکنم از صبح تا شب پای گوشی یا گریه 

اصلا اوضاعم خیلی خرابه

لطفا کسایی دانشگاه رفتن یا تجریه شهر دور زندگی کردن دارن یا از خانواده که وابستگی داشتن جدا شدن برام صحبت کنین

پیشاپیش متشکرم 

شما حرف بعدیتم درست،فقط ریپلای نکن..

منم ترم اولی ک میخاسم برم خوابگاه ناراحت بودم

وابسته و بچه ننه بودم غم عالم رو دلم موند

اما بهدش اینقد خوش گذروندم ک میگم کل زندگیم یطرف اون مدتی ک خوابگاه بودم یطرررررررف

الانم تازه درسم تموم شده تو خونه افسردگی گرفتم دلتنگ دانشگاه و خوابگا و دوستامو جرم و جنایتامونم🥲😂💔

منم ترم اولی ک میخاسم برم خوابگاه ناراحت بودموابسته و بچه ننه بودم غم عالم رو دلم مونداما بهدش اینقد ...

عخی عزیزمم خدایی؟ سخت نبود بخصوص اولش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که تاپیکمو بخون حالت رو خوب کن، اسم تاپیکم: درمان افسردگی بدون دارو

دوما من متخصص در امور زندگی خوابگاهی و دانشجو شدن در شهرهای دیگه و دور بودن از خانواده و تنها زندگی کردن هستم، هر سوالی داری بپرس😅

اولا که تاپیکمو بخون حالت رو خوب کن، اسم تاپیکم: درمان افسردگی بدون دارودوما من متخصص در امور زندگی ...

چشم باید پیداش کنم چون توی صفحه اخر تاپیکاتون که نبود 

برام از دقیقا بعد از دور شدن بگید لطفا 

استرس اضطراب چه حسی داره مستقل بودن؟ 

اینکه خودت تصمیمت رو بگیری؟

شده یه جاهایی به معنی واقعی کلمه گند بزنین؟ چی شد بعدش

اره والا تو خونه انگار تو قفس بودم رفتم خوابگاه تازه فهمیدم زندگی یعنی چییه هفته ی اولش فقط سخت بود ...

چه باحال واقعا 

خودتون به تنهایی تصمیم گرفتن در دنیای بزرگسالی چطوریه؟ اون حس مستقل بودن..

شده که تغییر کنین مثلا اخلاقیات و روحیاتتون عوض شه 

اگه آره بعد از دانشگاه بهتر شد یا بدتر؟

چه باحال واقعا خودتون به تنهایی تصمیم گرفتن در دنیای بزرگسالی چطوریه؟ اون حس مستقل بودن..شده که تغیی ...

من از زمین تا آسمون عوض شدم

یه دختر کم حرف و خحالتی و سر به صلاح بودم ولی خوابگاه واقعا آدمم کرد

پررو و نترس و شبطون شدم

خیلی کارا کردم خیلی شیطونیا خیلی اشتباها ولی خب آسیب جبران ناپذیری ب خودم نزدم و از همه ی اون تجربیاتم ب شدددت راضیم و بهشون افتخار میکنم😁

چشم باید پیداش کنم چون توی صفحه اخر تاپیکاتون که نبود برام از دقیقا بعد از دور شدن بگید لطفا استرس ا ...

مستقل بودن خوبی و بدی های خودشو داره،از یه طرف با دوستای هم سن خودت که علایق مشترک داری همخونه میشی و باهاشون زندگی میکنی خیلی لذت بخشه، ولی خوب از یه طرف باید غذا درست کنی ظرف بشوری لباس بشوری، مسئولیت داری اونجا مثل خونه خودتون بخور بخواب نیست اما در عوض گیردادن و کنترل کردن پدر مادر هم نیست.

من همیشه خوب فکر میکنم، مشاوره میکنم بعد تصمیم میگیرم بخاطر همین هیچوقت پشیمون نشدم و گند نزدم ، حتما مشاوره کن،به تصمیم خودت احترام بذار ، اصلا هم استرس و اضطراب نداره فقط مسیولیت داره که من یکم تنبل هستم سختم میاد ولی به راحتیش میارزه، هر چیزی خوبی و بدی داره

من از زمین تا آسمون عوض شدمیه دختر کم حرف و خحالتی و سر به صلاح بودم ولی خوابگاه واقعا آدمم کردپررو ...

چ باحال واقعا حس خوبی گرفتم چون من خودم کلا میانگرای به سمت برونگرام بعد جدیدا به خاطر این فشار ها خیلی درونگرا و ناراحت شدم همش میگفتم ای کاش همون خود قدیمم روی کار بود حتما کسی باهام نمیسازه کسی باهام حال نمیکنه و این حرفای مسخره الان ک شنیدم حرف شمارو مطمئن شدم حالم خوب میشه بعد تر ان شا الله مرسی از کمکتون واقعا متشکرم دلم رو قرص کردید

چشم باید پیداش کنم چون توی صفحه اخر تاپیکاتون که نبود برام از دقیقا بعد از دور شدن بگید لطفا استرس ا ...

مستقل شدن آدم رو بزرگ میکنه با تجربه میشی با سیاست میشی، آدم شناسیت قوی میشه کلا روحیه ات قوی تر میشه و حساسیت هات کمتر میشه، اولش شاید یکم بری تو خودت ولی وقتی دوست پیدا کردی دیگه خانواده و دلتنگی و این چیزا یادت نمیفته

مستقل بودن خوبی و بدی های خودشو داره،از یه طرف با دوستای هم سن خودت که علایق مشترک داری همخونه میشی ...

چقدررر جالب واقعا چشمم باز شد مرسی واقعا درست میگید مرسی واقعا اضطرابم کمتر شد متشکرم 🥰😍😍😍

چقدررر جالب واقعا چشمم باز شد مرسی واقعا درست میگید مرسی واقعا اضطرابم کمتر شد متشکرم 🥰😍😍😍

خداروشکر 😍حتما استرست رو‌کم کن ‌روی روحیه ات کار کن که با روحیه قوی بری خوش بگذره بهت🌹