2777
2789
عنوان

بچه ها شرایط عکس رنگی چیه؟؟

98 بازدید | 4 پست

قبل پریود یا زمان پریودیا بعد پریود باید برم؟؟؟

زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟گـرچـه آهـو نیـستـم؛ اما پر از دلتنگی ام ضامن چشمان آهوهـا، بـه دادم می رسی؟از کبوترها کـه می پـرسم، نشانـم می دهندگنبد و گلدسته هایت را، به دادم می رسی؟ماهـی افـتاده بر خـاکم، لبـالـب تشنـگـی پـهنه آبی تـرین دریـا؛ به دادم می رسی؟مـاهِ نـورانیِ شب هـای سیـاهِ عـمرِ مـن ماهِ من، ای ماهِ من؛ آیا به دادم می رسی؟من دخیل التماسم را بـه چشمت بستـه ام هشتمین دردانه زهرا(س)، به دادم می رسی؟بـاز هم مشهد، مسافرها، هیاهـوی حـرم یک نفر فریاد زد: آقا! به دادم می رسی؟ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلَاةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ 

پریود ک شدی تموم شد. و وقتی دیگ کامل پاکی ینی یکی دو روز از تموم شدن پریودت بگذره برو برا عکس

من ک اینجوری رفتم

خـــدای مهربونم این ماه منو مامان میکنه مییییدونم😍تیکر بارداریمو زودتر زدم😍

من دكترم گفت روز ١٠ پريود برم 

قبلش بهم چرك خشك كن داد كه اگر عفونت داشته باشم از بين بره و با عكس گرفتن پخش نشه براي بعدش هم دوباره چرك خشك كن داد كه مايع حاجب باعث عفونت نشه 

شب قبل هم نزديكي نداشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بري دكتر خودش بهت ميگه همه چيزو 

دو سه روز بعد از پاك شدن بايد بري ، قبل عكس هم اصلا نبايد نزديكي داشته باشي. دكتر هم معاينت ميكنه اگه عفونت داري بهت دارو ميده . بعد عكس رنگي هم تا دو سه روز نزديكي نداشته باش ، ب خاطر مايع حاجب و اشعه عكس

خدايا شكرت 🌹💖