2777
2789
عنوان

آلرژی به فلزات

155 بازدید | 24 پست

سلام دوستان 

همسرم دو ساله درگیر مشکلات پوستی شده 

اولش که رفتیم دکتر گفتن اگزمای پوستی و بعد چند ماه برطرف شد ولی بعدش تازه شروع ماجرامون بود و روز به روز به  همه نقاط بدن همسرم منتقل می‌شد تا آخر همون سال رفتیم دکتر گفتن باید شغلش رو تغییر بده شغلش به آهن الات مربوط بود ماهم تغییرش دادیم و بعد از چند ماه با کلی بدهی و قرض روبرو شدیم خلاصه همسرم گفت به اینجور شغلا عادت ندارم و میخام شغل قبلیمو ادامه بدم باز دوباره روی آوردیم به آهن آلات باز دستاش همون حساسیت (اگزما )زده

میخواستم بدونم تو فامیل یا نزدیکاتون چنین کسی بوده و ایا راهی برای درمانش سراغ دارین ؟

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهی نداره نباید دست بزنه دستکش دستش کنه من دوستم اینطوره غیر طلا و نقره نمیتونه اگه چیز الکی بذاره کل پوستش زخم میشه 

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
راهی نداره نباید دست بزنه دستکش دستش کنه من دوستم اینطوره غیر طلا و نقره نمیتونه اگه چیز الکی بذاره ...

دستکش هم دست می‌کنه  ولی انگار پوستش از آهن ترسیده تا می‌ره سر کار برمیگرده همش زخم میشه 

بخدا دلم انقد براش میسوزه دستاش کلا زخمه،😭

دستکش هم دست می‌کنه ولی انگار پوستش از آهن ترسیده تا می‌ره سر کار برمیگرده همش زخم میشه بخدا دلم ان ...

اول دستکش پارچه بذاره بعد دستکش کار مچ و هیچ جای پوستش نباید برخورد داشته باشه

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
اول دستکش پارچه بذاره بعد دستکش کار مچ و هیچ جای پوستش نباید برخورد داشته باشه

اول پارچه می‌ذاره بعد نایلونی بعدش از اون دستکش‌های کار والا بازم برخورد میکنه نمی‌دونم گناه ما به درگاه خدا چی بوده اینطور بلا ب سرمون میاره🥺

اول پارچه می‌ذاره بعد نایلونی بعدش از اون دستکش‌های کار والا بازم برخورد میکنه نمی‌دونم گناه ما به د ...

خب ببین موقع دراوردن کی براش در میاره یا موقع شستن دست کافیه محیط الوده فلزات باشه برید ازمایش بدید شاید امپولی چیزی باشه