عفونت وارد خونس شده بستری هست کنار تخت بیمارستان دارم اشک می ریزند .دعا کنید خوب بشه حالش
سه سالشه . شهر غریب هستم هیچکی رو هم ندارم جز خدا
دارم با خون گریه می کنم و می نویسم
.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
حمد شفا میخونم براش الهی که صحیح و سلامت برمیگردین خونه❤️❤️❤️
ممنون عزیزم
.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
از ته دلم براش دعا کردم ، نگران نباش ب زودی خوب میشه .یاد تاپیک دخترم بستری شد خودم افتادم ، منم گریه ام گرفت .
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
از سرماخوردگی نمی دونم چی بود کرونا یا آنفولانزا .تاپیک های قبل نوشتم