2777
2789

عفونت وارد خونس شده بستری هست کنار تخت بیمارستان  دارم اشک می ریزند  .دعا کنید خوب بشه حالش 

سه سالشه . شهر غریب هستم هیچکی رو هم ندارم جز خدا 

دارم با خون گریه می کنم و می نویسم 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حمد شفا میخونم براش الهی که صحیح و سلامت برمیگردین خونه❤️❤️❤️

ممنون عزیزم

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
خوب میشه غصه نخور

خدا کنه 

از ته دلم براش دعا کردم ، نگران نباش ب زودی خوب میشه .یاد تاپیک دخترم بستری شد خودم افتادم ، منم گریه ام گرفت .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

عزیزم نگران نباش خوب میشه ،خدابخق بندگان عزیزش کمک کنه صحیح وسالم بیارینش خونه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

عشقم براش دعا میکنم ایشالا زود خوب شعچرا عفونت وارد خونش شد؟

ممنون عزیزم

از سرماخوردگی نمی دونم چی بود کرونا یا آنفولانزا .تاپیک های قبل نوشتم