2777
2789

نه مثل قبل اراده رژیم دارم نه حال باشگاه وزنم همینطور می‌ره بالا شوهرمم میگه چاق شدی چیکار کنم ارادم قوی بشه دراینده نزدیک ۳ تا عروسی در پیش داریم 🥲لباسام تنم نمیشه 😭 😔 لاغرم شدنی پوستم شل وصورتم لاااغر وزشت میشه نمیدونم چیکار کنم 😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند کیلویی

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

لعنت به پرخوری هرکار میکنم نمیتونم کم بخورم🥲

برو روانپزشک بهت دارو میده برای پرخوری 

راااحت وزن‌ کم‌ میگنی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

دور ازجون...منم هرچی دم دستمه باید بخورم مخصوصا شیرینی جات

من ۲۵ کیلو کم کردم

ببین هیچیو حذف نکن فقط کم بخور

یه روزاییم آزاد بذار چون با رژیم خسته میشه رو میاری به پر خوری

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من ۲۵ کیلو کم کردمببین هیچیو حذف نکن فقط کم بخوریه روزاییم آزاد بذار چون با رژیم خسته میشه رو میاری ...

دمت گرم احسنت به این اراده مثلا چقدر برنج مصرف میکردی یا نون یاشیزینی جات

دمت گرم احسنت به این اراده مثلا چقدر برنج مصرف میکردی یا نون یاشیزینی جات

نون مثلا با هر چی بود یه کف دست

شیرینی جاتم خیلی کم در حدی که هوس کنم فقط

سلام من هم 16کیلو اضافه دارم.12روزه با نرم افزار کلم پیچ شروع کردم . واقعاً کار سختیه ولی چکار میشه کرد.من تواین چند روز همه چیز خوردم ولی به اندازه کالری که تعیین کرده .خوبه بعضی روزهاهم پیاده روی میرم اگه سرد باشه تو خونه می‌رقصم 45دقیقه.چای سبز هم روزی 2.3لیوان میخورم البته ببین میتونی بخوری یه دفعه خدای نکرده ضرر نداشته باشه.تواین چند روز شکمم یکم جمع شده یکمم فرزتر شدم.شماهم یه امتحانی بکن