2777
2789
عنوان

یه قرص میگین دارم میمیرم

112 بازدید | 11 پست

نمیدونم چمه از صبح گیج میزنم حالم اصلا خوب نیست

سرم تیر میکشه. اشوبم 

استرس یه موضوعی ام دارم شدیدا خیلی حالم بده

چی بخورم که زود اثر کنه حالمو خوب کنه

فقط خواب آور نباشه خواب حالمو بدتر میکنه

راه حلش فقط اینه که راجب اون موضوعی که استرس داری حرف بزنی با یه آدم مطمئن...تخلیه کنی

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خواب برات خوبه این حالت فقط بخاطر استرسه دوش آبگرم رو به داغ بگیر بشددددت برای حال الان خوبه دوش آبگرم ضد استرس و اظطراب و خیلییی کم میکنه

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
راه حلش فقط اینه که راجب اون موضوعی که استرس داری حرف بزنی با یه آدم مطمئن...تخلیه کنی

دوستام از خودم بدتر حالشون بده

یکیشون عزیز از دست داده

یکیشون برادرش تصادف کرده

هیچکس درک نمیکنه 

اتفاقا خواب برات خوبه این حالت فقط بخاطر استرسه دوش آبگرم رو به داغ بگیر بشددددت برای حال الان خوبه ...

کابوس میبینم همش،بعد از خواب بدنم داغ میشه میخوام آتیش بگیرم

احساس خفگی دارم

الانم نمیتونم دوش بگیرم همه خوابن

دوستام از خودم بدتر حالشون بدهیکیشون عزیز از دست دادهیکیشون برادرش تصادف کردههیچکس درک نمیکنه

روانشنااااااااس حتما ... یا کسی دیگه آشنای دیگه 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

کابوس میبینم همش،بعد از خواب بدنم داغ میشه میخوام آتیش بگیرماحساس خفگی دارمالانم نمیتونم دوش بگیرم ه ...

طبیعیه از استرسه همش

😭😭😭دعا کن برام

چون خودم هفته پیش از اضطراب و اندوه تا مرز خودکشی پیش رفتم و داشتم دیگه ...و با کمک انشاهای دلسوز و روانشناس عزیزم بهترم الان ، حتما برات دعا میکنم حتما