2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر تو دوران عقد رابطه نداشته باشید اسمشو از شناسنامه ت پاک میکننمیشید همون دوشیزه سابق

بله پاک کردم اسمشو ولی برای ایندم ناامیدم اینکه نتونم ازدواج کنم دیگه

من جدا شدم ولی خیلی ناامیدم از ایندم حس میکنم دیگه نمیتونم ازدواج کنم

چرا نا امید؟.

اشتباه نکنید اصلا اینجوری نیسست 

انشالا که بختتون بلند باشه و خوشبخت بشید روزایی بیاد سرمست بشید بگید خدایا شکرت که همون دوران عقد جدا شدم و الان دارم این روزای خوب رو تجربه میکنم

اوه... کجای کاری

برگ برندت اینجاست تو عقد طلاق گرفتی 

خوشحال باش😂

چن تا از دوستام تو عقد جدا شدن سالای بعد همشون باز ازدواج کردن

چرا نا امید؟.اشتباه نکنید اصلا اینجوری نیسست انشالا که بختتون بلند باشه و خوشبخت بشید روزایی بیاد سر ...

ممنون از دعای قشنگتون🙏🌷 خیلی سعی میکنم فکرای بیخود نکنم ولی سخته واقعا

الان ازدواج دوم و سوم بیشتره تا ازدواج اول.واقعیت فامیل و اطرافیان  ما هرکسی جدا شد مجدد ازدواج کرد اونم ازدواج بهتر  اما مجرد ها همچنان مجرد هستن.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
اوه... کجای کاریبرگ برندت اینجاست تو عقد طلاق گرفتی خوشحال باش😂چن تا از دوستام تو عقد جدا شدن سالای ...

واقعا؟؟ شوهراشون خوبن؟ مجرد بودن؟

چرا من انقدر ناارومم پس 

باکره ام بودم جدا شدم ولی میترسم همش

الان ازدواج دوم و سوم بیشتره تا ازدواج اول.واقعیت فامیل و اطرافیان ما هرکسی جدا شد مجدد ازدواج کرد ...

من خیلی اذیت شدم حیییلی دلم شکست واقعا دلم یه زندگی اروم و یه ادم درست میخواد ولی از همه میترسم انگار دیگه میترسم هیچکس منو نخواد اصلا