2777
2789
عنوان

حس ششم هستم سوال بپرسید😍❤

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 139 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فکر نکنم🥲

مرسی گل اینم میشه بگی که من بالاخره شغل دولتی پیدا میکنم یا نه؟

تو رویاهام ، تو خواب هام ، ۳ مرداد ۱۴۰۴ ، اومد تو زندگیم، عاشق شدم..... ، تاسیان یعنی چی؟ ، یعنی غصه ، یعنی دق ، اگه یه روزی تو زندگیم نباشی ، اون حالی که من میشم ، تاسیانه!                                                         

سلام شبت بخیر میشه ب منم بگی ببینم شوهرم داره خیانت میکنه یا ن؟

نه عزیزم

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌

نه چیزی واقعا برای مخفی کردن ندارهمن میخوامتتت😂😂😂(شوخی) عزیزم یه کسی میخوادت که میشناسیش ولی خجال ...

پس وحید نیست 

میشه ی اطلاعاتی بدی حدس بزنم راجع ب سن و ظاهرش و طریقه آشناییش بامن

من از قیدت نمیخواهم رهایی
میشه به منم بگین حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ ازدواج میکنیم ؟اگه نه با کی ازدواج میکنم ؟

دوستت داره ولی آخرش به هم میخوره و ازدواج نمیکنین

با یکی آشنا میشی که ۳ سال بعد ازدواج میکنی

دوستت داره ولی آخرش به هم میخوره و ازدواج نمیکنینبا یکی آشنا میشی که ۳ سال بعد ازدواج میکنی

یعنی پیشنهاد هم میده ؟ اگه اره کی ؟ چرا بهم میخوره؟

کی با همسر ایندم اشنا میشم ؟

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

۳٠

در اینده چیکاره میشم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

دوستت داره ولی آخرش به هم میخوره و ازدواج نمیکنینبا یکی آشنا میشی که ۳ سال بعد ازدواج میکنی

توروخداااا 

خواهش میکنم ازت برای منم بگو 

دوسم داره یا نه 

پیاممو جواب میده یا نه 

حاضر میشه ادامه بدیم ؟

اون خصوصیاتمو که خیلی درست بود پس بقیشم حله😉فقط میشه بگی طرفم فامیله یا نه؟ سنش چی؟از فامیل وحشت دا ...

ببخشیدا ولی حس میکنم فامیله😂😂😂۲/۳ سال ازت بزرگتره 

امیدوارم درست نباشه😂

شغل یا مشخصات همسر ایندم چیه ؟ اختلاف سنیمون چقده؟ اشناس ؟

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤