2777
2789
عنوان

دلم گرفته از خودم و درسی که نخوندم

171 بازدید | 22 پست

من اولین بار کنکور سال ۴۰۲ دادم که رتبم خیلی بد شد بعد یه سال پشت موندم و از سال قبل بدتر آوردم و تموم رشته های چرت و پرت تو انتخاب رشته زدم :)

من قبلا خیلی درسخون بودم حتی تیزهوشان هم قبول شده بودم ولی بعدا درسم خیلی افت کرد و دیگه جدی نگرفتم درسو و اینکه خیلی تنبلم و اهمال کار ،

حالا درسته شرایطش نیست پشت کنکور بمونم ولی من آرزوم بود تو تهران دانشجو بشم و اونجا زندگیمو بسازم و یه رشته خوب بخونم.

درس هر چقدرم چرت باشه خوندنش بهتر از نخوندنه و الان فقط یه حسرت تو دلم مونده که ای کاش میخوندم ، ای کاش اهمال کاری نمیکردم ، ای کاش مثل قبلنا زندگیم فقط درس خوندن و نتیجه های عالی گرفتن بود ، اکثر همکلاسی هام تو تیزهوشان پزشکی و بقیه رشته هارو آوردن تو دانشگاه های تهران بعد من الان شک دارم که قبول میشم یا نه.

احساس حقارت و عقب موندگی داره خفم میکنه ای کاش همین امشب بم*یرم :)💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علتشو پیدا کن .گاهی وقتها علتش کمبود ویتامین یا کم خونیه که خودش باعث استرس و افسردگی میشه .هر علتی که داره پیدا کن و حلش کن و دوباره شروع کن اگه قبلا موفق بودی الانم میتونی

عزیزم باز بخون اگه ارادت قویه این بار قوی تر برو جلو و قبول شو

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
علتشو پیدا کن .گاهی وقتها علتش کمبود ویتامین یا کم خونیه که خودش باعث استرس و افسردگی میشه .هر علتی ...

کم خون که هستم ولی درسارو ترمیم کردم بازم نمره های جالبی نگرفتم و سابقه تحصیلی درست کردن برای سال یازدهم هم هست برای همین نمیشه پشت موند :)

الان که با کنکور خیلی فاصله داری الان چ را نمیخونی؟؟؟

ترمیم کردم امسال ولی نمره هام زیاد بهتر نشد بعد سابقه درست کردن برای سال یازدهم هم هست که اصلا نمیشه با پایه ضعیفی که من دارم درس های یازدهم رو برای نهایی بخونم برای همین دیگه پشت نموندم :)

عزیز جان شما دختر روزای سختی پس اگه واقعا دوست داری یه رشته ی خوب قبول شی پس سختیش رو با جان و دل تحمل کن و پای علاقت بمون و یه فرصت به خودت بده و برای بار آخر تمام تلاشت رو بکن.